MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Τα mRna εμβόλια είναι θανατηφόρα και επικίνδυνα. Σκεύασμα που σκοτώνει ποντίκια, πως τολμάς…

… και το χορηγείς σε ανθρώπους, αποκλείοντας την πιθανότητα να τους σκοτώσει και αυτούς;»
 
Για τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία των εμβολίων τόσο κατά του κορωνοϊού όσο και έναντι των υπόλοιπων ασθενειών, καθώς και στην “πανδημία που δεν υπήρξε ποτέ” αναφέρθηκε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Γερμανοταϊλανδός ιολόγος και πρώην μικροβιολόγος, Σουχαρίτ Μπάγκντι.
 
Το αρχικό σχόλιο του Μπάγκντι αφορούσε το φαινόμενο των αιφνιδίων θανάτων είτε νεαρών παιδιών, είτε και αθλητών:
 

Η Χάρτα του ΟΗΕ και τα τύμπανα του πυρηνικού πολέμου

Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η Δύση και ιδιαίτερα οι ΗΠΑ, αμφισβήτησαν επανειλημμένα την εγκυρότητα της Χάρτας των Ηνωμένων Εθνών – επειδή η αρχή της για μία «κυρίαρχη ισότητα», δεν είναι συμβατή με την παγκόσμια ηγεμονία που θεωρούν δικαίωμα τους οι ΗΠΑ.  Για να διατηρήσουν δε την παγκόσμια ηγεμονία τους οι ΗΠΑ, έχουν πραγματοποιήσει 251 στρατιωτικές επεμβάσεις σε άλλες χώρες, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου – χωρίς να υπολογίζονται οι μυστικές επιχειρήσεις της CIA και η χρηματοδότηση των πολέμων δια αντιπροσώπων. Εύλογα τώρα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι πολλές, εάν όχι οι περισσότερες από αυτές τις παρεμβάσεις, ήταν παραβιάσεις του Χάρτη του ΟΗΕ – ενώ σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, δήθεν για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, προκάλεσαν ανθρώπινο πόνο, καταστροφές, χάος και δυσλειτουργικές κυβερνήσεις. Δημοκρατίες πάντως δεν προέκυψαν ποτέ από αυτές τις επεμβάσεις. Από την άλλη πλευρά, ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει τον κόσμο πιο κοντά σε μία πυρηνική καταστροφή, από οποιαδήποτε άλλη σύγκρουση μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου – ίσως ακόμη και μετά το τέλος και των δύο παγκοσμίων πολέμων. Το γεγονός αυτό θα έπρεπε να μας είχε διδάξει πόσο σημαντικός, αναντικατάστατος, πράγματι, εξακολουθεί να είναι ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών σήμερα – ενώ, προκειμένου να διατηρηθεί η παγκόσμια ειρήνη, η μόνη μας επιλογή είναι η εθελοντική συμφωνία μεταξύ των κρατών, για την ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων. Εάν δεν συμβεί, τότε θα βιώσουμε μία τεράστια καταστροφή της Ευρώπης, εάν όχι ολόκληρου του πλανήτη – σημειώνοντας πως ο βασικός πολεμικός άξονας του ΝΑΤΟ σήμερα, αυτός  που κινεί τα νήματα υπέρ του πολέμου, είναι οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία, η Πολωνία και η Ουκρανία, με την παράπλευρη στήριξη των χωρών της Βαλτικής. Τα τύμπανα του πυρηνικού πολέμου πάντως ήδη ηχούν – ενώ όποιος δεν τα ακούει, απλά υπνοβατεί.
.

Ανηλεής ξυλοδαρμός εκπαιδευτικών και χημικά από τα ΜΑΤ έξω από το Μέγαρο Μουσικής

«Ξύλο μετά μουσικής» εν αναμονή της παρουσίας του πρωθυπουργού σε εκδήλωση για το κυβερνητικό έργο στην Παιδεία

Δυνάμεις των ΜΑΤ, εξαπέλυσαν το απόγευμα της Δευτέρας, σφοδρή επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής, εν αναμονή της παρουσίας του πρωθυπουργού σε εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας για το κυβερνητικό έργο στην Παιδεία.

Μέχρι και τα παιδικά πάρτι ενοχλούν την αστυνομία στον Λόφο Στρέφη

( John.k - Για άλλη μια φορά κατοχικός στρατός των Δανειστών σε ψυχολογικές και τρομοκρατικές επιχειρήσεις εναντίον των Ελλήνων ... )
 

«Κίνδυνος» για τη δημόσια ασφάλεια, που πρέπει να αντιμετωπιστεί, φαίνεται πώς είναι για την κυβέρνηση και την δημοτική αρχή ακόμη και τα μικρά παιδιά που παίζουν στον Λόφο Στρέφη, όπως δείχνουν φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει το γηπεδάκι του μπάσκετ όπου γινόταν παιδικό αποκριάτικο πάρτι του παρακείμενου δημοτικού σχολείου.