MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Στο έλεος των κακοποιών: 7.000 αστυνομικοί σε «VIP», μολις 5.000 για τις γειτονιές!

( John.k - αν το πολιτικό σύστημα εκτελούσε τις εντολές του λαού όπως ισχυρίζεται δημοκρατικά, δεν θα είχε ανάγκη προστασίας ... οι πολίτες θα προστάτευαν τους πολιτικούς. Σε ένα Banana Republic "κράτος" που ελέγχεται από ξένους, με κυβερνήσεις από αχυρανθρώπους μόνο,  παρατηρούμε υπεραστυνόμευση ..... ) 
 
Εντείνεται το αίσθημα ανασφάλειας και φόβου που νιώθουν οι πολίτες μετά τις δηλώσεις του προέδρου αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη ο οποίος αναφέρει πως ο μεγαλύτερος αριθμός των συναδέλφων του απασχολείται στην φύλαξη υψηλών προσώπων με αφορμή το έγκλημα στην Λούτσα με την δολοφονία των έξι Τούρκων.
 
«Σε όλες τις χώρες το οργανωμένο έγκλημα έχει θεριέψει σε ό, τι έχει να κάνει με τη διακίνηση ναρκωτικών» δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Καλλιακμάνης τονίζοντας ότι στη χώρα μας, γι αυτό ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να αποδεσμευτούν δυνάμεις της αστυνομίας που απασχολούνται σε άλλους τομείς.
 

Σοκ, η Ουκρανία έχασε 500.000 στρατιώτες, αντέχουν μόλις 3-4 εβδομάδες – McGregor: Ο Putin οδηγεί το ΝΑΤΟ στην κόλαση

John Kirby (Λευκός Οίκος): Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν ακόμη επιλογές για τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία - Η Ρωσία θα αντιδράσει αμέσως εάν η Ουκρανία λάβει πυραύλους ATACMS
 
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά… πραγματικά συγκλονιστικά…
 
Αφήνοντας στην άκρη την προπαγάνδα εν καιρώ πολέμου… μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας ανέφερε ότι 400.000 Ουκρανοί δεν θα πάρουν ποτέ ξανά τηλέφωνο… 

Στους 400.000 νεκρούς εάν συμπεριλάβουμε και τους 71.500 που σκοτώθηκαν από τις 4 Ιουνίου 2023 από την αρχή της αντεπίθεσης… πλησιάζουμε τους 500.000 τους οποίους θα φθάσουν οι νεκροί άπαξ και σκοτώνονται 500 με 600 Ουκρανοί κάθε μέρα…
 

Δυσκολεύεται ακόμη και για τα βασικά 1 στα 3 νοικοκυριά

Κάτω από τη σκιά των μεγάλων καταστροφών και του ανθρώπινου δράματος που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη Θεσσαλία, το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ, αποκαλύπτει ότι δεν άλλαξαν από καπρίτσιο οι διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, αλλά από ανάγκη.
    • Γράφει ο Νίκος Τσιαμτσίκας
Ένα στα 3 νοικοκυριά, αποκαλύπτεται πλέον από επίσημα στοιχεία, ότι δεν μπορεί ν' ανταποκριθεί ούτε στα βασικά.