MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν χρειαζόμαστε τους Ρώσους να μας καταστρέψουν, το κάνουμε μόνοι μας!

Κοιτάζοντας την αγορά ενέργειας, όποιος αναλυτής δεν υποφέρει από εξαρτήσεις σχηματίζει την πεποίθηση ότι δουλευόμαστε κανονικά!
Η εύκολη λύση θα ήταν να παραδεχτούμε ότι η αγορά έχει κυριευτεί από μανιακούς, μυθομανείς και ανισόρροπους με αποτέλεσμα να καθοδηγείται σε ένα απίστευτο σπιράλ θανάτου, που αποδιοργανώνει την παγκόσμια αγορά ενέργειας και ρημάζει τις τσέπες των καταναλωτών. Μανιακούς, που έχουν σκοπό να μας καταστρέψουν!
 
Μπορεί στα μεσαία στρώματα των σχεδιαστών πολιτικής να υπάρχουν και τέτοιοι. Στα υψηλότερα επίπεδα όμως γνώριζαν καλά τα ολέθρια αποτελέσματα των πολιτικών που ήθελαν να εφαρμόσουν. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, ολοένα και περισσότεροι πείθονται ότι η Δύση έχει αποφασίσει να αυτοκαταστραφεί. Κάποιοι θέλουν να σώσουν τον πλανήτη, καταστρέφοντας την μεσαία τάξη στη Δύση. Δεν πρόκειται για θεωρία συνομωσίας, αλλά με έναν κανόνα που ισχύει πάντα σε περιπτώσεις που ο άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει τι συμβαίνει!
 

68 χρόνια από το φονικό πογκρόμ στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης

Ο απαγχονισμός Αντάν Μεντερές* στις 17/9/1961
 
«Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν πολύ καλά οργανωμένη ενέργεια και ωφέλιμη για να καθαρίσει η χώρα μας 
 
από το Ελληνικό στοιχείο που είναι ένας βραχνάς» 
 
Ισμέτ Ινονού, Αρχηγός Τουρκικής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, 9 Σεπτεμβρίου 1955

*** 

“Χάνεται” η Ελλάδα! Αύξηση κατά 167% στους εισερχόμενους παράνομους αλλοδαπούς μέσα σε ένα χρόνο

263% αύξηση στις βάρκες που τους «αποβιβάζουν» στα νησιά
 
ΗΕλλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς εισβολής καθώς παρουσιάζεται αύξηση κατά 167% στους εισερχόμενους παράνομους αλλοδαπούς μέσα σε ένα χρόνο όπως και 263% αύξηση στις βάρκες που τους «αποβιβάζουν» στα νησιά!
 
To αφήγημα της κυβέρνησης ότι προστατεύει τα ελληνικά σύνορα έχει «ξεθωριάσει» προ πολλού.
 
Η σύγκριση γίνεται με τον Αύγουστο του 2022. Η συνολική αυτή κατάρρευση έλαβε χώρα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς υπήρξε αύξηση στις ροές των παράνομων αλλοδαπών κατά 107% μόνο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.