MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη για το σχέδιο της Κυβέρνησης: Δείχνουν την έξοδο σε 90 εφέτες για να ελέγξουν απολύτως τη Δικαιοσύνη!

Επιχείρηση βαθιάς τομής στην επετηρίδα των δικαστικών – Επίσης: Το διακομματικό σκάνδαλο της ψήφισης του Ποινικού Κώδικα το καλοκαίρι του 2019
 
Νέα… «βόμβα» στη Δικαιοσύνη από την Κυβέρνηση, που ετοιμάζεται να δείξει την έξοδο σε περίπου 90 δικαστές, μέσω εθελουσίας εξόδου! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εστίας της Κυριακής», όπως όλα δείχνουν οι νέοι Ποινικοί Κώδικες και ο Νέος Δικαστικός Χάρτης, δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές, που επιχειρεί, στη Δικαιοσύνη, η Κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να εμφανίσει μεταρρυθμιστικό πρόσωπο.
Ένα νέο σχέδιο δομικών αλλαγών, που αφορά το εσωτερικό της Δικαιοσύνης, έχει πέσει στο τραπέζι και σύντομα θα αποκτήσει σάρκα και οστά, μέσω της ενεργοποίησης προγράμματος πρόωρης συνταξιοδότησης ή εθελουσίας εξόδου.
Φημολογείται μάλιστα ότι, ενδεχομένως το σχέδιο εθελουσίας εξόδου στη Δικαιοσύνη, να ενεργοποιηθεί προ των ευρωεκλογών, καθώς η Κυβέρνηση προσδοκά, ακόμη και από αυτό, να αποκομίσει πολιτικά οφέλη και να αυξήσει τα ποσοστά της στις ευρωκάλπες.
 

«Διαμοιράζοντας τα ιμάτια του ελληνικού λαού»- Ειρήνη Μαρούπα

Γράφει η
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ
Υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
 
Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΤΙ, ΤΕΜΠΗ.
 
«Και τον σταυρώνουν και διαμοιράζονται τα ιμάτιά του, ρίχνοντας κλήρο γι’αυτά, τι κανείς θα πάρει. Κι εκείνοι που πορεύονται δίπλα του τον βλαστημούσαν, κουνώντας τα κεφάλια τους και λέγοντας «Α, εσύ που καταστρέφεις τον Ναό και σε 3 ημέρες τον οικοδομείς, σώσε τον εαυτό σου και κατέβα από τον σταυρό». Όμοια και οι αρχιερείς τον ενέπαιζαν μαζί με τους γραμματείς κι έλεγαν: «Άλλους έσωσε, τον εαυτό του δεν δύναται να σώσει. Ας κατέβει τώρα από τον σταυρό για να δούμε και να πιστέψουμε»».