MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Απροσδόκητες συνέπειες των «εμβολίων» mRNA

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ


•«Η θεραπεία είναι χειρότερη από τη νόσο»: Η ανασκόπηση ορισμένων πιθανών ακούσιων συνεπειών των «εμβολίων» mRNA κατά του COVID-19, από τη Stephanie Seneff, Ph.D. και τον Dr. GregNigh, είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες περιγραφές των πολλών πιθανών ακούσιων συνεπειών των τεχνολογιών μεταφοράς γονιδίων mRNA που αναφέρονται λανθασμένα ως «εμβόλια»-COVID.

•Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2021, στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) των ΗΠΑ, έχουν καταγραφεί 19.886 αναφορές θανάτων που σχετίζονται με «εμβόλια»-COVID. Η Pfizer αντιπροσωπεύει 13.268 από αυτούς τους θανάτους. Σημειωτέον ότι η Pfizer είναι η μοναδική εταιρεία στην οποία η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έχει χορηγήσει πλήρη άδεια για ένα «εμβόλιο»-COVID που δεν είναι ακόμη διαθέσιμο.

Eκατοντάδες χιλιάδες χάπια τζιχαντιστών σφραγισμένα με σβάστικα βρέθηκαν σε Ρόδο και Καστελόριζο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό και την ΕΥΠ για τα 260.000 χάπια των τζιχαντιστών τα οποία εντοπίσθηκαν σε Ρόδο και Καστελόριζο.
 
του Μάνου Μεϊμαράκη
 
Πιό συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, 13 Ιανουαρίου 2022, σε περιπολία της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην παραλιακή περιοχή «Κάτω Πέτρες» εντοπίστηκαν δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων τα ένα από το άλλο, τα οποία περιείχαν ενενήντα πλαστικές συσκευασίες ναρκωτικών χαπιών «CAPTAGON», γνωστά και ως «χάπια των τζιχαντιστών».
 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον κ. Ρωμανό / Διαπλοκή ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ σε βιολογικά πειράματα (Part 1&2).

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο συγγραφέας και ιστορικός ερευνητής, Γιώργος Ρωμανός (13-01-2022).


Ο κ. Ρωμανός αναφέρθηκε στη διαπλοκή ΗΠΑ-Κινας, σε πειράματα που μπορούν να οδηγήσουν στην κατασκευή οπλών βιολογικού πολέμου, στο ρόλο και τη σύλληψη κορυφαίου Αμερικανού επιστήμονα, παραθέτοντας στοιχεία και ντοκουμέντα.

Ποιος είναι ο FDA και τι κρύβεται πίσω από τον Αμερικανικό Οργανισμό τροφίμων και Φαρμάκων;