MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Αναπάντητα τα ερωτήματα για το όργιο βίας - Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το μένος των ένστολων αποκαλύπτουν μαρτυρίες και ντοκουμέντα
 
Δεν συγχωρεί η κυβέρνηση στους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές ότι επιμένουν να διαμαρτύρονται σε πολλές πόλεις για την εθνική τραγωδία διεκδικώντας να αποδοθούν στο ακέραιο οι ευθύνες και να ανατραπούν οι πολιτικές, που οδήγησαν σε αυτή, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη των τουλάχιστον 57 θυμάτων. Στη χθεσινή μαζική απεργία στην Αθήνα η αστυνομία επιδόθηκε σε νέο όργιο βίας, όπως στην προηγούμενη απεργία της 8ης Μαρτίου και στη μεγάλη διαδήλωση της 5ης Μαρτίου με αποτέλεσμα τραυματισμούς από ρίψεις κρότου-λάμψης και χημικών.
 

Νέα συστημική κρίση στα… σπάργανα – Γιατί οι περισσότερες τράπεζες στον κόσμο οδεύουν ολοταχώς προς κατάρρευση

Η απάτη μπορεί να προσβάλει ως ιός οποιαδήποτε επιχείρηση…
 
Πιθανότατα να σκέφτεστε ότι μια συζήτηση για την «ασφαλή τραπεζική» θα είναι λίγο βαρετή.

Λοιπόν, η τραπεζική πρέπει να είναι βαρετή.

Και είμαστε βέβαιοι ότι οι αξιωματούχοι των κεντρικών τραπεζών σε όλο τον κόσμο σήμερα -πολλοί από τους οποίους έχουν πρόβλημα με τον ύπνο- θα ήθελαν να ήταν.
Αυτό το σύντομο άρθρο θα εξηγήσει γιατί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα δεν είναι υγιές και τι διαφοροποιεί μια ακατάλληλη τράπεζα από μια υγιή.

Εθνικό έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα!

“Η ιδιωτικοποίηση του νερού, ξεκάθαρα είναι αύξηση των τιμών για τον ιδιώτη για περισσότερο κέρδος και μείωση στην ποιότητα του νερού”, δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο  Γιώργος Αρχοντόπουλος, μέλος του σωματείου εργαζομένων της ΕΥΑΘ.
 
“Όπου εφαρμόστηκε η ιδιωτικοποίηση, αυτό έγινε”. Στην Αυστραλία, λόγω κακής συντήρησης, έσπασε ο αγωγός λυμάτων και χυνόταν μέσα στον αγωγό της ύδρευσης. Για τρεις μήνες στο Σίδνεϊ δεν έπιναν νερό. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα “
 

Η ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί, παρά τα εξοργιστικά ντοκουμέντα αστυνομικής βίας

Η «μπάλα στην εξέδρα» από την ελληνική αστυνομία, για μια ακόμη ημέρα καταστολής με αδιάψευστα ντοκουμέντα αγριότητας • Τα αποκαλυπτικά βίντεο που δείχνουν την επίθεση των ΜΑΤ στην πορεία και τις επικίνδυνες ενέργειες γερανού της ΕΛ.ΑΣ.
 
Σε μια ευνομούμενη πολιτεία τα βίντεο που κυριάρχησαν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είχαν φέρει ήδη παραιτήσεις στο υψηλότερο επίπεδο και, στη χειρότερη περίπτωση, παρέμβαση για έρευνα των περιστατικών ακραίας αστυνομικής βίας. 
 
Στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τάκη Θεοδωρικάκου, όμως, είναι απλά... Πέμπτη και η ΕΛ.ΑΣ. αντί να λογοδοτήσει εκδίδει ανακοινώσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα.
 

Και έθεσαν τη ζωή διαδηλωτών σε κίνδυνο και ψεύδονται! Οι «διαρροές» της Ελληνικής Αστυνομίας

Το βίντεο με την επικίνδυνη πορεία του γερανοφόρου της αστυνομίας που θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή ανθρώπων είναι σοκαριστικό:
 
Γι ΄ αυτή την απαράδεκτη ενέργεια η Ελληνική Αστυνομία αντί να απολογηθεί ψεύδεται μέσω «διαρροών».