MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Μάζης: “Η Τουρκία θα διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ όλα τα μέτωπα, εις βάρος της Ελλάδας”

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών μιλώντας στην εκπομπή Western του Kontra Channel με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, επεσήμανε μεταξύ άλλων:


• Ολοκληρωτική διακυβέρνηση Ερντογάν απειλή για την σταθερότητα στην περιοχή

• Ο Ερντογάν δημιούργησε με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, εστίες αστάθειας γύρω από την Τουρκία.

Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.


Τα τιμολόγια ρεύματος καίνε νοικοκυριά και κυβέρνηση

Φέτος τον Ιούνιο το κόστος ανήλθε σε 98,5 ευρώ ανά Mwh από 38,6 ευρώ ανά Mwh πέρυσι

Τριπλασιάστηκε το κόστος της ενέργειας για τα εκατομμύρια των καταναλωτών φέτος τον Ιούνιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι. 
 
Τα στοιχεία του ΑΔΜΉΕ είναι αποκαλυπτικά για όσα συμβαίνουν στην αγορά ενέργειας. Τον Ιούνιο η χονδρεμπορική τιμή του ρεύματος διαμορφώθηκε στα 98,540 ευρώ ανά Mwh έναντι 38,677 ευρώ ανά Mwh που ήταν τον Ιούνιο του 2020. 

Μια Ιταλίδα νοσοκόμα πήγε στο εμβολιακό κέντρο με το δικηγόρο της. Αυτός απαίτησε έγγραφη δήλωση από το γιατρό ότι το εμβόλιο αποτρέπει τη μόλυνση. Δεν τη χορήγησε!!!

Στο Bolzano στην Ιταλία μια νοσηλεύτρια χειρίστηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
 
Στην Ιταλία είναι ήδη υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς αλλά έχει κατατεθεί προσφυγή σε δικαστήριο από 300.
 
Η τελική απόφαση θα ληφθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου μετά την τελευταία ακροαματική διαδικασία χθες.
 
Η νοσοκόμα που αναγκάστηκε να πάει στο εμβολιακό κέντρο πήγε μαζί με τον δικηγόρο της.
 
Ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ του δικηγόρου και των γιατρών, η οποία καταγράφηκε από τους αστυνομικούς του Bolzano: «Ο δικηγόρος ζήτησε από τον γιατρό γραπτή δήλωση ότι το εμβόλιο θα αποτρέψει τη μόλυνση.