MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Η μυστική σύναξη των ψευτομακεδόνων με «Τούρκους», «Βλάχους» και «Εβραίους»

Η «Εστία» αποκαλύπτει την συνάντηση που έγινε το Σάββατο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης από την οργάνωση των «Μακεδόνων» της διασποράς, με στόχο τον συντονισμό τεσσάρων «μειονοτήτων» για την κατασυκοφάντηση της Ελλάδος
 
Την πρωτεύουσα της Μακεδονίας Θεσσαλονίκη επέλεξαν οι οργανώσεις των Σκοπιανών ψευτομακεδόνων, προκειμένου να διοργανώσουν κάτω από την μύτη των αρχών μια μυστική ημερίδα, η οποία είχε ως στόχο τον συντονισμό τεσσάρων υποτιθέμενων εθνικών μειονοτικών ομάδων, προκειμένου να καταδειχθεί ότι η Ελλάδα τις καταπιέζει και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
 

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι χρεοκοπίες επιχειρήσεων κατά 61%! – Οι τράπεζες κλείνουν καταστήματα και απολύουν χιλιάδες εργαζομένους

Φόβοι πως μία νέα κρίση τύπου 2008 πλησιάζει 

H πίεση των υψηλών επιτοκίων και του χάος στην αγορά ακινήτων έχουν φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση της αμερικανικές τράπεζες όπως φαίνεται από το κλείσιμο εκατοντάδων τραπεζικών καταστημάτων και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων.
 
Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η αύξηση κατά 61% των χρεοκοπιών των αμερικανικών επιχειρήσεων και γίνεται κατανοητό πως κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει με την αμερικανική οικονομία.
 
Μόνο μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, οι αμερικανικές τράπεζες έκλεισαν 54 τοπικά υποκαταστήματα…