MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η αυτοκτονία των Ελλήνων

Η περιθωριοποίηση της σημερινής νεολαίας, η απομάκρυνση της από την πολιτική λόγω των διεφθαρμένων, υποτελών στους ξένους κομμάτων και η μαζική εγκατάλειψη της χώρας, αποτελεί το νούμερο ένα κοινωνικό μας πρόβλημα – το οποίο οδηγεί στην αυτοχειρία μας ως Έθνος.

Άποψη 

Έχουμε ήδη αναφερθεί στη νεκρική σιγή των νέων (άρθρο), με την έννοια πως αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι η μη αντίδραση τους σε όλα όσα συμβαίνουν, ειδικά των φοιτητών – οι οποίοι ανέκαθεν ήταν πρωτοπόροι, όταν κινδύνευε η πατρίδα και η ελευθερία τους, όπως στην εποχή της δικτατορίας στην Ελλάδα. 

Ζοφερή προειδοποίηση για το ανθρώπινο γένος από τον J. Assange: «Αυτή η γενιά θα είναι οι τελευταίοι ελεύθεροι άνθρωποι» – Τι αποκαλύπτει ο «εγκέφαλος» των Wikileaks

Τρομερές δηλώσεις για το ανθρώπινο γένος έρχονται στην δημοσιότητα από τον ιδρυτή των WikiLeaks, Julian Assange, ο οποίος έδωσε συνέντευξη σε ρωσικό κανάλι σε μια προσπάθεια να εξηγήσει το πώς οι τεχνολογικές εξελίξεις θα αλλάξουν (προς το χειρότερο) ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα.

Πρόκειται για την εκπλήρωση των προφητειών των ορθόδοξων Αγίων μας μπροστά στα μάτια μας σε σχέση τον παγκόσμιο έλεγχο «με ένα κουμπί”, τις οποίες ονομάζουν στις μέρες μας ως «τεχνολογική επανάσταση» και οι οποίες θα συνεισφέρουν αποφασιστικά στο τρομερό σχέδιο για παγκόσμια επιτήρηση των ανθρώπων που τόσο επιθυμούν οι ηγέτες της νέας τάξης.

Η ιταλική πρόταση-βόμβα

Η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας πιέζει για την επίλυση της υπερχρέωσης των χωρών της Ευρωζώνης με τη βοήθεια της ΕΚΤ και του παγώματος του ποσοστού των χρεών που υπερβαίνουν το 60% – ενώ η Ελλάδα θα έπρεπε να συνταχθεί άμεσα με την πρόταση, την οποία είχαμε ήδη αναλύσει το 2012.

«Εάν δεν υπάρχει πρόθεση να επιλυθούν ριζικά τα προβλήματα της νομισματικής ένωσης, τότε θα ήταν καλύτερα να επιστρέψουν όλες οι χώρες μαζί στην προ ευρώ εποχή, ελεγχόμενα, έτσι ώστε να διατηρηθεί τουλάχιστον η ΕΕ – η οποία διαφορετικά θα καταρρεύσει, ως αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης διάλυσης της Ευρωζώνης».