MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύτηκαν την πανδημία για να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση – Κύμα παραπληροφόρησης

Να εκμεταλλευτούν την πανδημία του κορωνοϊού για εμποδίσουν την ελευθερία της έκφρασης έσπευσαν πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, εγείροντας «πρωτόγνωρα» εμπόδια και φιμώνοντας τους επικριτές τους, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε σήμερα.
 
Σε συνδυασμό με ένα κύμα παραπληροφόρησης, αυτά τα καταπιεστικά μέτρα σε πολλές περιπτώσεις δυσκόλεψαν την πρόσβαση των πολιτών σε ακριβείς πληροφορίες για τον κορωνοϊό, αν και αυτές ήταν απαραίτητες για την αντιμετώπισή του ήδη από τις αρχές του 2020, επισήμανε η οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η Διεθνής Αμνηστία επικρίνει και τη στάση των social media για το κύμα παραπληροφόρησης εναντίουν του εμβολιασμού.

Πρωτόγνωρη επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης

Δημήτριος Γάκης: «Απίστευτο να λέει ο Πρωθυπουργός οτι η Ιβερμεκτίνη είναι φάρμακο αγελάδων και μοσχαριών και οι γιατροί βουλευτές της ΝΔ να χειροκροτούν»

Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου και θα δουν τα μάτια μου σε αυτήν την εποχή του παραλογισμού…


Το εκστόμισε ο Πρωθυπουργός αυτής της ταλαίπωρης χώρας το πρωί στην συζήτηση στο κοινοβούλιο, αναφερόμενος σε παλιότερη αναφορά του π. Αν Υπουργού Υγείας ! Το είχε διαλαλήσει , πριν λίγες ημέρες, ο Υπ. Ανάπτυξης…


Η Ιβερμεκτίνη , κύριοι, είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο αντιπαρασιτικό φάρμακο των ΑΝΘΡΩΠΩΝ. (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ivermectin)

Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των ψειρών, της ψώρας, της ογκοκερκιάσεως, της λεμφικής φιλαριάσεως (ελεφαντίαση), της στρογγυλοειδιάσεως, της τριχουριάσεως κ.α. σοβαρών ή και θανατηφόρων παρασιτικών νόσων.