MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Τέλος οι εμβολιασμοί με AstraZeneca για τους κάτω των 60 ετών και στην Ελλάδα - Ποιος θα αποζημιώσει τα θύματα;

( John.k - Μα κανένας φυσικά.... Αφού το κάνανε με δικιά τους συναίνεση .... Πήρανε μέρος στο πείραμα , ενώ γνώριζαν ότι θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά .... )
 
Κατόπιν των θανατηφόρων παρενεργειών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Εμβολιασμού εισηγείται να σταματήσει η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους πολίτες ηλικίας κάτω των 60 ετών στην Ελλάδα μετά τις θανατηφόρες παρενέργειες που είχε το εμβόλιο σε πολίτες.


Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα η οποία επιβάλλει περιορισμούς στους εμβολιασμούς της AstraZeneca και ενώ το pronews.gr είχε θέσει θέμα ασφάλειας και του συγκεκριμένου εμβολίου μετά τις απαγορεύσεις που είχαν ξεκινήσει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης εδώ και τρεις μήνες.

Εμείς δημοσιογραφικά αισθανόμαστε δικαιωμένοι και βέβαια εκτεθειμένοι αυτοί που το υποστήριζαν.

“Οι απειλές Μπάϊντεν σ΄ όσους αμφισβητούν τις Πρέσπες και οι προκλήσεις κατά της Ελλάδας”

Γράφει ο


Νότης Μαριάς

Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής, notismarias@gmail.com

Προκαλούν οι σκοπιανοί στο EURO 2020 με φανέλες που έχουν τον ήλιο της Βεργίνας.

Τα Σκόπια συμμετέχουν στο EURO 2020 σαν δήθεν «Μακεδονία»

Αμέριστη στήριξη από ΗΠΑ στα Σκόπια


Οι σκοπιανοί συνεχίζουν τις κάθε λογής προκλήσεις τους. Έτσι με το όνομα δήθεν «Μακεδονία» και τον ήλιο της Βεργίνας στις φανέλες της η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπίων εμφανίστηκε στο EURO 2020, αποδεικνύοντας στην πράξη αυτά τα οποία λέγαμε από το 2018, ότι δηλαδή η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών δεν πρόκειται να σταματήσει τους σκοπιανούς να συνεχίσουν να καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας μας και την ιστορία μας.

Μάζης: Ο Ερντογάν αν δεν ήταν πρόεδρος θα μπορούσε να ήταν...μπαλαρίνα!

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλη Σκουρή.


- Συνέντευξη Τσαβούσογλου για Χάγη και ευθυδικία και χωρισμό του Αιγαίου στην μέση

- Απαγορεύθηκε η παρουσία δημοσιογράφων στην Θράκη λες και είμαστε τριτοκοσμική χώρα