MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

«Εκτέλεση» των Ελλήνων λόγω της αποτυχίας της κυβέρνησης: Αυτά είναι όλα τα νέα μέτρα «ασφυξίας»

Νέα ασφυκτικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών αποφάσισε η κυβέρνηση, υπό τον μανδύα της «επιτροπής των ειδικών», με το ουσιαστικό κλείσιμο εκ νέου της αγοράς (μόνο το «ανέκδοτο» του clickaway παρέμεινε) και την είσοδο στις «κόκκινες» περιοχές ολόκληρων πόλεων και την παραδοχή ότι όλα τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι στιγμής, έχουν αποτύχει.


Και όμως επιμένουν πάλι στα ίδια μέτρα ή σε ακόμα σκληρότερα, καταδικάζοντας σε αργό θάνατο, εμπόριο, εστίαση, την ζωή των Ελλήνων, γενικά και δεν εξηγεί κανένας γιατί συμβαίνει αυτό, αφού τα στοιχεία δεν δικαιολογούν τα επιδημιολογικά στοιχεία.

17 νησιά κατέχει καταχρηστικά η Τουρκία

Η Τουρκία δεν δικαιούται να αμφισβητεί την κυριαρχία κανενός νησιού στο Αιγαίο. Πρόσφατα, με αφορμή την 25η επέτειο των γεγονότων στα Ίμια ο κ. Gurdeniz, ένας τούρκος ναύαρχος (ε.α), μη αποδεχόμενος τη διάλυση της Οθωμανικής Aυτοκρατορίας και απαρνούμενος τις συνέπειες και το τίμημα των λανθασμένων επιλογών που η χώρα του έκανε στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέφερε επί λέξει πως:


«Τα Ίμια ήταν η αρχή. Υπάρχουν 153 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες το καθεστώς των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί. Αναπόφευκτα το θέμα αυτό θα εισέλθει στην τελική του φάση. Η Ελλάδα θα αναγκαστεί στο τέλος να παραδεχθεί ότι ανήκουν στην Τουρκία. Ελπίζω η παραχώρηση αυτή να γίνει μέσω της νομικής οδού και διμερών συμφωνιών».

Ελεύθεροι Ξανά – Φαιδων Βοβολης

( John .k - Ακόμα ένα δείγμα αστυνομικής αλητείας , των κατοχικών δυνάμεων. 
 
Οι αστυνομικοί , καλά θα κάνουν να βγάλουν τις Ελληνικές σημαίες από την στολή τους γιατί δεν εκπροσωπούν τους Έλληνες και τα συμφέροντα των Ελλήνων … αλλά των Γερμανών και των Τούρκων. ) 
 
Η Χριστίνα… έμεινε χωρίς ΔΟΥΛΕΙΑ.!

Η Χριστίνα… έμεινε χωρίς ΧΡΗΜΑΤΑ !

Η Χριστίνα … έμεινε ΚΑΙ χωρίς ΣΠΙΤΙ !


Ξέρει 3 γλώσσες..εργαζόταν σε μονάδες τουρισμού…

Η Χριστίνα έπρεπε λοιπόν να πάει από την Αθήνα στο Βόλο για να ..μείνει στην αδερφή της..

Έγραψε χαρτί μετακίνησης για ..εντελώς προσωπικούς και επιβίωσης λόγους.
Και της έβαλαν ΠΡΟΣΤΙΜΟ !

Η Χριστίνα ζητά ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον νυν πρωθυπουργό που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να φυγει απο την Αθήνα και ΔΕΝ εμεινε λόγω αστεγίας στον δρόμο!

Θεσσαλονίκη: Δυνάμεις ασφαλείας χτύπησαν και συνέλαβαν πολίτη που πήγαινε στη δουλειά του

( John .k - Ακόμα ένα δείγμα αστυνομικής αλητείας , των κατοχικών δυνάμεων. 
 
Οι αστυνομικοί , καλά θα κάνουν να βγάλουν τις Ελληνικές σημαίες από την στολή τους γιατί δεν εκπροσωπούν τους Έλληνες και τα συμφέροντα των Ελλήνων … αλλά των Γερμανών και των Τούρκων. ) 
 
Αστυνομικoί χτύπησαν και συνέλαβαν την Πέμπτη έναν υποψήφιο διδάκτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ.

Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος στο βίντεο πήγαινε στην δουλειά του στο Πανεπιστήμιο όταν έπεσε πάνω στα επεισόδια που γίνονταν εκείνη τη στιγμή και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από εκεί.

Oι αστυνομικοί θεώρησαν πως συμμετείχε και αυτός και έσπευσαν να τον συλλάβουν, μόνο που κατά την διάρκεια της προσπάθειας περιορισμού του, σύμφωνα με την καταγγελία χτυπήθηκε από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε πολίτης που βρέθηκε στο σημείο, το πρόσωπό του έχει γεμίσει αίματα και όταν λέει στους αστυνομικούς «με κοπανάτε κιόλας» και εκείνοι του λένε «δεν σε χτύπησε κανένας», τους απαντά «σκόνταψα και έπεσα κάτω;».

Οι Σαουδάραβες απέδειξαν πως μπορείς να «γονατίσεις» την Τουρκία χωρίς να ρίξεις ούτε μία σφαίρα

Συντριπτικό το «άτυπο» μποϊκοτάζ των Αράβων στην Τουρκία


Παρότι ανεπίσημο, το μποϊκοτάζ της Σαουδικής Αραβίας εναντίον τουρκικών εμπορευμάτων μείωσε τις εξαγωγές της Τουρκίας στο αραβικό βασίλειο σε επίπεδα ρεκόρ τον Ιανουάριο, εν μέσω διπλωματικών προσπαθειών για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Οι τουρκικές εξαγωγές προς τη Σαουδική Αραβία μειώθηκαν κατά 92% τον Ιανουάριο (!!), από 221 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 16 εκατομμύρια δολάρια από έτος σε έτος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Τουρκική Ένωση Εξαγωγέων (TIM).

Η Ελλάδα στα πρόθυρα της κοινωνικής έκρηξης…

Το να κυβερνάς με τον «μπαμπούλα» του φόβου αποκαλύπτει το μέγεθος του δικού σου φόβου και πανικού


Αποτελεί κοινό τόπο και κοινή πεποίθηση το ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χάσει κάθε έλεγχο της κατάστασης και προσπαθεί να κυβερνήσει σπέρνοντας στην κοινωνία, και ιδίως στα οικονομικά ασθενέστερα στρώματα, τον φόβο από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Και το χειρότερο είναι ότι σπέρνει τον φόβο αυτό όταν ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την αποτυχία αντιμετώπισης της πανδημίας και για τις επιπτώσεις της. Επιπτώσεις που πλήττουν κυρίως τον απλό άνθρωπο που δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει, και σε αυτόν και στην οικογένειά του.

State Department, Τουρκία… μετάφραση: Σοϊλού είσαι διεστραμμένα ψεύτης!

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ απέρριψε χθες Πέμπτη «τους ισχυρισμούς Τούρκων αξιωματούχων» ότι η Ουάσινγκτον βρισκόταν πίσω από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία, χαρακτηρίζοντάς τους «εντελώς ψευδείς».


Σε λακωνική ανακοίνωσή του που δημοσιοποιήθηκε μετά τη δήλωση του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού στην εφημερίδα Χουριέτ κατά την οποία η Ουάσινγκτον «διηύθυνε» τους πραξικοπηματίες, ο Νεντ Πράις, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, χαρακτήρισε «ανυπόστατους και ανεύθυνους» τους «ισχυρισμούς πως οι ΗΠΑ ευθύνονταν» για τα αιματηρά γεγονότα του Ιουλίου του 2016.