MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Νότης Μαριάς : “Μπράβο Ταγίπ”! Οι Ευρωπαίοι επιβραβεύουν τον Ερντογάν με 3,5 δις!

Αντί για κυρώσεις- 3,5 δις ευρώ στην Τουρκία για το μεταναστευτικό


Γράφει ο
Νότης Μαριάς


Ο Ερντογάν πήγε ξανά Ταμείο

Πλήρης αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής

Ο εκσυγχρονισμός τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας θα αυξήσει το διμερές εμπόριο από 165 δις ευρώ στα 300 δις ευρώ ετησίως


Οι τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα σηματοδοτούν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πλήρη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής. Έτσι στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 24ης-25ης Ιουνίου 2021, όπου υποτίθεται θα αποφασιζόταν η λήψη μέτρων κατά της Τουρκίας μετά από συνεχείς αναβολές επί ένα χρόνο περίπου τελικά αυτό που έγινε ήταν ο Ερντογάν να πάει Ταμείο προκειμένου να ενθυλακώσει 3,5 δις ευρώ για το δήθεν μεταναστευτικό καθώς και να ανοίξει ο δρόμος για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της τελωνειακής Ένωσης ΕΕ-Τουρκίας που θα αυξήσει το διμερές εμπόριο από 165 δις ευρώ στα 300 δις ευρώ ετησίως.

Η εφημερίδα Bild, Julian Reichelt, ζητάει δημόσια συγγνώμη για προπαγάνδα σχετικά με covid19

Η Γερμανική εφημερίδα Bild με το μεγαλύτερο τιράζ στη χώρα μέσω του αρχισυντάκτη της Julian Reichelt ζητάει συγγνώμη δημοσίως για συνεργασία με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια αυτής της σοβαρής κρίσης υγείας. Ομολογία γι αναπαραγωγή προπαγάνδας ατεκμηρίωτης επιστημονικά προς διαμόρφωση κλίματος φόβου και κατατρομοκράτησης πολιτών και κυρίως παιδιών. Καταγγελία για μεροληπτική υγειονομική διαχείριση με αποκλεισμούς επιστημόνων που διαφωνούν. Σαφέστατα διατύπωση έμμεσα θέσης κατά μαζικού εμβολιασμού παιδιών.Aιχμές κατά lockdown κατηγορώ κατά καθήλωσης κι απομόνωσης νεολαίας και σφραγίσματος σχολείων
. Και δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή στην καμπή της πορείας προς την έξοδο από το πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο που δημιούργησε η πολιτικομιντιακή υγειονομική διαχείρηση της κρίσης covid19.

Στάλιας : Οι συντάξεις και άλλες ηλιθιότητες

Σπυρίδων Στάλιας, Οικονομολόγος Ph.D


Ποιό είναι το πρόβλημα με τις συντάξεις; Πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα πλούσιο ταμείο έτσι ώστε, κάθε απόμαχος της εργασίας να παίρνει μια ικανοποιητική σύνταξη για να ζήσει αξιοπρεπώς την υπόλοιπη ζωή του. ‘Ετσι τίθεται το πρόβλημα, και από εδώ και πέρα πέφτουν διάφορες ιδέες πως αυτό το χρήμα θα μαζευτεί, θα διαχειριστεί και πως θα διανεμηθεί. Το πρόβλημα είναι κατ’ εξοχήν χρηματικό. Το πρόβλημα είναι ο κουμπαράς.

Ας υποθέσουμε λοιπόν για μια στιγμή, έτσι για να κάνουμε το παράδειγμα μας πιο θεατρικό, ότι έρχεται μια στιγμή που 10.999.999 έλληνες είναι συνταξιούχοι, 1 (ένας) δουλεύει, αλλά όλοι οι συνταξιούχοι έχουν ένα ταμείο πλούσιο που μπορεί να καλύπτει για τον καθένα όλες του τις ανάγκες έως το τέλος της ζωής του.

Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!

Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!! 
 
Ο Δρ. 𝗕𝗿𝘆𝗮𝗻 𝗔𝗿𝗱𝗶𝘀 μίλησε με τον 𝗕𝗿𝗮𝗻𝗻𝗼𝗻 𝗛𝗼𝘄𝘀𝗲 στο 𝗟𝗶𝗻𝗱𝗲𝗹𝗹 𝗧𝗩 να για συζητήσουν την περιβόητη “𝗦𝗹𝗶𝗱𝗲 𝟭𝟲” (Διαφάνεια αριθ. 16)… 
 
ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΤΟ 𝗙𝗗𝗔 ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤ. του 2020, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ!! ΔΗΛΑΔΗ, ΗΞΕΡΕ ΌΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΟ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΎΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ημικρανίες, θρόμβους αίματος, αποβολές, επιληπτικές κρίσεις και άλλα πολλά), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ …ΘΑΝΑΤΟ…!!!…


Έσπασαν όλα τα ρεκόρ οι διορισμένοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Κατάφεραν και ξεπέρασαν τον ΣΥΡΙΖΑ

Κράτος εν κράτει οι μετακλητοί σε θέσεις-κλειδιά και με υπερεξουσίες!


Πάνος Σώκος

«Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την γην…» είπε ο Δημιουργός στους Πρωτόπλαστους, αλλά, όπως φαίνεται, παρόμοια εντολή, «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε το… Δημόσιο», έχει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη για προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων αλλά και προσλήψεις υπαλλήλων άλλων κατηγοριών, που είναι στα υψηλότερα επίπεδα από κάθε άλλη φορά.

Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει οροφή. Μήνα με τον μήνα οι μετακλητοί υπάλληλοι αυξάνονται όλο και πιο πολύ, ενώ η κυβέρνηση της Ν.Δ. με τον νόμο για το επιτελικό κράτος (ν.4622/2019) τους δίνει και εξουσίες μέσω της δυνατότητας να αναλαμβάνουν και θέσεις ευθύνης (διευθυντές, προϊστάμενοι) εις βάρος των μόνιμων υπαλλήλων, προφανώς για να ελέγξει τη Δημόσια Διοίκηση σε όλες τις βαθμίδες.

Γιατί τα νοσοκομεία σαμποτάρουν τα φάρμακα κατά του κορωνοιού; - Διαβάστε μια πραγματική ιστορία

Γιατί όλοι μιλούν για τα εμβόλια και κανείς για την φαρμακευτική αγωγή κατά του κορωνοιού;

Το μόνο που ακούς ή διαβάζεις διεθνώς είναι ο εμβολιασμός, πόσοι εμβολιάστηκαν, τι θα συμβεί με την παράλλαξη Delta+ αλλά σχεδόν τίποτε δεν ακούμε ή διαβάζουμε για την φαρμακευτική αγωγή. 

Εμβόλια βρέθηκαν κατά του Covid -19 σε απίστευτο χρόνο αλλά κανένα φάρμακο και αυτό προκαλεί πολύ μεγάλη απορία. 

Στα νοσοκομεία διεθνώς το μόνο που αναφέρουν είναι εμβόλια αλλά κανείς δεν μιλάει για φάρμακα… γιατί υπάρχει τέτοια σιωπή – omerta για τα φάρμακα κατά του κορωνοιού;