MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Αν η Τουρκία ένιωθε την ανάσα των Ελλήνων στρατιωτών ο Ερντογάν θα έχανε τον ύπνο του

Σάββας Καλεντερίδης: Εκεί πατά η Τουρκία στην Κύπρο! Το κακό ξεκινά από την Χούντα. Αν η Τουρκία ένιωθε την ανάσα των Ελλήνων στρατιωτών ο Ερντογάν θα έχανε τον ύπνο του.


Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφρέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή "Εν Θερμώ" στο Έψιλον Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τους Μάριο Χμεϊντάν και Γιάννη Μάλλιο, στις 3 Ιουνίου 2021.
 

Ατζούν Ιλίτζαλι: Ο στενός συνεργάτης του ΣΚΑΪ σκηνοθέτησε την παράνομη επίσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Κύπρο

Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, στα Κατεχόμενα.


Από την στιγμή της άφιξής του μέχρι και την αναχώρηση του, κάθε κίνηση είναι σχεδιασμένη και στην κυριολεξία σκηνοθετημένη.

Την σκηνοθεσία της επίσκεψης έχει αναλάβει προσωπικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι, παραγωγός του ελληνικού Survivor και συνεργάτης του ΣΚΑΙ ο οποίος διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει και μια γεύση από ριάλιτι οργανώνοντας ποδοσφαιρικό αγώνα «Διασήμων και Πολιτικών» τον οποίο θα παρακολουθήσουν ο Ερντογάν και ο Ερσίν Τατάρ.