MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Σ. Καλεντερίδης : Η αλήθεια για τον Έβρο και οι Γεωπολιτικές βλέψεις της Τουρκίας

Ο επικεφαλής του «Ινφογνώμονα» και γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, υποστήριξε στον 98.4 ότι με ευθύνη της ελληνικής πλευράς , δόθηκε η ευκαιρία στην Τουρκία να πάρει τη… ρεβάνς επικοινωνιακά και μόνο , για την ήττα στο Έβρο, δημιουργώντας κυρίως θέμα στο εσωτερικό της Ελλάδας και εμφανιζόμενη και ως αδικημένη. 
Η προβολή του θέματος από την αγγλική λαϊκή φυλλάδα SUN, μπορεί και να υποκρύπτει τη βούληση της Αγγλίας να μας παρασύρει σε μια κρίση με την Τουρκία. 

Tα ψευδοκράτη και το ψευτορωμέϊκο (μέρος Α’)

Γράφει ο Γεώργιος Χ. Τορνικάντης 

Με τον όρο ψευδοκράτη εννοώ τα κράτη που δημιουργήθηκαν τεχνηέντως και λόγω γεωπολιτικών συμφερόντων κι όχι πάνω στις θεμελιώδεις αξίες της Ηροδότειας τοποθέτησης (ομόαιμο, ομόθρησκο, ομόγλωσσο και ομότροπο). 

Η Ελλάδα βρέθηκε δυστυχώς μέσα στο στόχαστρο της γεωπολιτικής πάλης των μεγάλων δυνάμεων και μετά την διάλυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας με απόφαση των τότε ισχυρών της εποχής κατέληξε να περιτριγυρίζεται από ψευδοκράτη με ψευδείς πολιτιστικές ταυτότητες και με ψευδή ιστορικά στοιχεία που από την ημέρα της ιδρύσεως τους δεν έπαψαν να επωμίζονται γεωγραφικά διαμερίσματα και ιστορικές και πολιτιστικές κληρονομιές της Ελλάδος. 

Γ. Τράγκας: Μετά τον «ενταφιασμό» της εθνικής οικονομίας, έρχονται οι παραχωρήσεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να τραβήξει την ουρά του από την καταστροφή που προξένησε, λέγοντας ότι «τώρα είναι η σειρά των επιχειρηματιών». 

Από την προσεχή Δευτέρα, αλλάζω σταθμό, θα είμαι όπως ήδη ανακοινώθηκε στον ΕΛΛΑΔΑ 94,3 στα FM. 

Σήμερα και τις επόμενες ημέρες μπείτε στο crashonline.gr, για να μάθετε ποιοι περιφερειακοί σταθμοί και ποιες ιστοσελίδες έχουν δεχτεί να μεταδίδουν το πρόγραμμά μας. 

Από σήμερα επανέρχονται στη ζωή μας τα τραπεζοκαθίσματα μόνο για έξω από τις επιχειρήσεις εστίασης και σε απόσταση το ένα τραπέζι από το άλλο. Αυτός ο κορωνοϊός εισέρχεται βαθμιαία στο μουσείο των κορωνοϊών. Είτε έχει δεύτερο κύμα, είστε πέμπτο κύμα, είτε Τσιόδρειο κύμα, είτε Χαρδάλιοτσουνάμι, κανένα κράτος στον κόσμο δεν πρόκειται να επαναλάβει το lockdown. 

Η παραβίαση του λογισμικού της ζωής

Παραθέτοντας στην ανάλυση που ακολουθεί σοβαρές πηγές για το θέμα του εμβολίου εναντίον του COVID-19 και της «πανδημίας», καθώς επίσης κατανοώντας τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που έχουν μεγάλες οικονομικές επιτυχίες στη ζωή τους, τεράστια δύναμη και ανυπολόγιστη περιουσία, με αποτέλεσμα να νοιώθουν Θεοί, είναι λογικό να προβληματιζόμαστε – πόσο μάλλον σε συνδυασμό με την παγκόσμια διακυβέρνηση που προωθείται, η οποία είναι αδύνατη χωρίς τον έλεγχο των μαζών που μάλλον προϋποθέτει την επέμβαση στα γονίδια τους. Μπορεί λοιπόν να αντιπαθούμε όσο τίποτα άλλο τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά η αλήθεια είναι πως οι συνδυασμένες προσπάθειες των δισεκατομμυριούχων, των κρατών και των επιστημόνων είναι ξεκάθαρες – ενώ το κλείδωμα των οικονομιών και η χειραγώγηση των κοινωνιών από τα ΜΜΕ, εφοδιασμένων με καλοπληρωμένους επιστήμονες «τύπου Τσιότρα» παγκοσμίως, δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις μίας αδιαμαρτύρητης αποδοχής του εμβολίου που θα τροποποιεί μόνιμα το ανθρώπινο DNA, ακόμη και με τον καταναγκασμό εκ μέρους του στρατού.