MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Τζούλιαν Ασάνζ: «Δεν υπάρχει πλέον κοινωνία αλλά μια υπερεθνική ελίτ που σχηματίζει τον κόσμο όπως θέλει»

Από το 2011 μιλούσε ο ιδρυτής των Wikileaks για την πολιτική πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί πλέον στη Δύση
 
Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο ιδρυτής των WikiLeaks, σε μια δήλωσή του το 2011, είχε αναφέρει ότι οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν αντικατασταθεί από μια υπερεθνική ελίτ ασφαλείας που εκμεταλλεύεται τους πόρους των κρατών για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της.
 

Κυρώσεις; Ποιες κυρώσεις; Οι μπίζνες με τη Ρωσία καλά κρατούν!

Η ΕΕ εισήγαγε συνολικά 7% περισσότερο ρωσικό LNG το πρώτο εξάμηνο του 2024, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι - Υπερδιπλασιάστηκαν οι γαλλικές εισαγωγές
 
Τη στιγμή που η Ευρώπη –υποτίθεται- ότι προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις αγορές ενέργειας που βοηθούν στη χρηματοδότηση της Ρωσίας και της πολεμικής της βιομηχανίας κατά της Ουκρανίας, νέες αναλύσεις δεδομένων υποδεικνύουν ότι οι αποστολές ρωσικού υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Γαλλία υπερδιπλασιάστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2024!