MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ μέ καλεσμένους τόν καθηγητή κ. Γρίβα καί τόν οἰκονομέτρη κ. Ἀδαλῆ

Ό Εξαρχείων συζητά με καλεσμένους τους Κώστα Γρίβα και Γιώργο Αδαλή τα γεωπολιτικά , τις αλλαγές   στον κόσμο , τα συμφέροντα την νέα τάξη πραγμάτων …
 

Τραπεζικά στελέχη και υπεύθυνοι των ταμείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε απολογία για τα δάνεια στα κόμματα

( John.k - Το κυβερνών κόμμα κάλεσε σε απολογία τον εαυτό του για τα θαλασσοδάνεια που είχε πάρει … ενδιαφέρον ….. τί πιστεύετε ότι θα γίνει ; )

Ανοίγει ο κύκλος των απολογιών στην ανάκριση για την υπόθεση των δανείων στα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, με εγγύηση τη μελλοντική κρατική χρηματοδότησή τους κατά τη χρονική περίοδο 2005-2011..


Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατώφλι της ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς , Βασιλικής Μπράτη, αναμένεται να περάσουν τις προσεχείς ημέρες πάνω από 100 άτομα, μεταξύ των οποίων τραπεζκά στελέχη και υπεύθυνοι των ταμείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατά την επίδικη περίοδο.