MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μίκης Θεοδωράκης: Μια φούχτα σαΐνια μας σέρνει στο σφαγείο

Επιστολή καταπέλτης του μεγάλου μουσικοσυνθέτη κατά της κυβέρνησης – «Καταστρέφουν συνειδητά τη χώρα. Είμαι έτοιμος να εκραγώ» 

Νέα φαρμακερά βέλη κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς. 

Με επιστολή - κόλαφο που δημοσιεύει στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Μίκης Θεοδωράκης κάνει λόγο για «ένα αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας». 

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ : Οι δωσίλογοι ξεπουλάνε ολόκληρη τη Δημόσια περιουσία‏

Με μια κίνηση τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οι «αριστεροί» δοσίλογοι της κυβέρνησης φέρνουν πολυνομοσχέδιο όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η ίδρυση της «Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.». Είναι η τελευταία πράξη ώστε να νομοθετηθεί άμεσα –χωρίς να δοθούν πολλά περιθώρια αντίδρασης– η παραχώρηση ολόκληρου του δημόσιου τομέα της χώρας, πλουτοπαραγωγικών πόρων, δημοσίων ακινήτων, δημόσιων αγαθών όπως είναι το «νερό»…, στους μηχανισμούς της ΕΕ , στις πολυεθνικές εταιρείες και στους κάθε λογής πλιατσικολόγους της Υπερεθνικής Ελίτ.

«ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ DEUTSCHE BANK: Έλλειμμα ρεκόρ, πτώση της μετοχής, μηδενικά μερίσματα και πολλά χρέη

Εδώ και χρόνια η Deutsche Bank αγωνίζεται να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη πελατών και επενδυτών. Παρά τις υποσχέσεις της νέας διοίκησης για τομές και αλλαγές η τιμή της μετοχής μειώθηκε σε ένα μόνο χρόνο στο 50%. 

Έλλειμμα ρεκόρ, πτώση της μετοχής, μηδενικά μερίσματα και πολλά χρέη. Η Deutsche Bank βιώνει την βαθύτερη κρίση στα σχεδόν 150 χρόνια της ιστορίας της. Από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης την περίοδο 2007-2008 η γερμανική τράπεζα αγωνίζεται να αποκαταστήσει το κλίμα εμπιστοσύνης των μετόχων. Τώρα όμως, διοικητικό και εποπτικό συμβούλιο υποσχέθηκαν στην γενική συνέλευση μετόχων ότι η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα γυρνά πλέον σελίδα. «Είμαστε πολύ καλύτεροι από όσο είναι η φήμη μας», διαβεβαίωνε τους μετόχους ο πρόεδρος της Deutsche Bank Τζον Κράιαν, ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο ανέλαβε τα ηνία της τράπεζας, όπως αναφέρει η Deutsche Welle. 

Περιοδικό Forbes : Τα λεφτά που δόθηκαν στην Ελλάδα «εξαφανίστηκαν» και κάποιος φταίει για αυτό!

Οι Καθησυχαστικές δηλώσεις που έρχονται συνεχώς από διάφορα μέρη της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας σχετικά με την πορεία των κινήσεων σχετικά με την «αιώνια» ελληνική κρίση χρέους και τις διαπραγματεύσεις, αποκρύβουν «πολλά», αναφέρει το γνωστό αμερικανικό περιοδικό FORBES

Θα καταλήξουν σε συμφωνία σύντομα, αυτό είναι πλέον πασιφανές . Η Ελλάδα τονίζουν οι ειδικοί, έχει υλοποιήσει όλες τις απαιτούμενες αλλαγές στην οικονομία της και αναμένει μόνο την δόση των όλων απαιτούμενων χρημάτων για την αποπληρωμή των δόσεων . 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ; Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ή Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;

Προσέξτε τι λέει ο Σόϊμπλε. Λέει ότι δεν θέλει να προχωρήσει τώρα σε ρύθμιση του ελληνικού χρέους, αλλά μετά τις γερμανικές εκλογές στο τέλος του 2017. 

Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι ο Σόϊμπλε θέλει μεν να κάνει καλό στους Έλληνες, αλλά επειδή δεν το θέλουν οι Γερμανοί ψηφοφόροι, επιδιώκει πρώτα να καθησυχάσει και να εξαπατήσει τους Γερμανούς ψηφοφόρους και μετά να κάνει τη ρύθμιση, αυτό είναι ωμή ομολογία, ότι ο γερμανικός λαός είναι απόλυτα εχθρικός προς τον ελληνικό λαό και δεν θέλει ρύθμιση του ελληνικού χρέους.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ & ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ-«ΒΟΜΒΑ»!

Την έγγραφη παραίτησή του από την Αγία και Μεγάλη Ιερά Σύνοδο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιά:

ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ…

Ἐπειδή κατά τόν Θεῖο Ἀπόστολο Πέτρο ὀφείλομεν νά εἴμεθα «ἕτοιμοι δὲ ἀεὶ πρὸς ἀπολογίαν παντὶ τῷ αἰτοῦντι ὑμᾶς λόγον περὶ τῆς ἐν ὑμῖν ἐλπίδος…

Δείτε Και Φρίξτε Πως Λειτούργει Το Τέρας Των Βρυξελλών, Η Ευρωπαϊκή Ένωση, Σε 15 Λεπτά: Brexit The Movie Greek Subs 1ο Μέρος

Το πρώτο 15λεπτο της ταινίας BREXIT THE MOVIE υποτιτλισμένο στα Ελληνικά. Γιατί οι Βρετανοί πρέπει να ψηφίσουν έξοδο απο ΕΕ , η γραφειοκρατική ελίτ των Βρυξελλών , οι παροχές και τα προνόμιά τους. Διδακτικό για όλους … 

BREXIT THE MOVIE:

Εμείς ο λαός παραπλανημένοι και εκφοβισμένοι να παραδώσουμε την Δημοκρατία και την Ελευθερία μας.
Αυτό το φιλμ είναι ένα κάλεσμα και μια κραυγή.