MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Πύρινος Λόγιος : ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Ρωσία αναπτύσσει φρεγάτες και πυραυλάκατους στον Εύξεινο Πόντο, τελειώνουν οι χώρες της Δύσης τον Covid ενώ …

…το ΠΟΦ καλεί έκτακτη συνεδρίαση!


Είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι νεοταξίτες έχουν πανικοβληθεί. Αλλιώς δεν εξηγείται η άτακτη υποχώρηση της Αγγλίας, της Ιρλανδίας και του Βελγίου όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την “πανδημία” και τα Covid Pass. Η παραλλαγή Όμικρον έχει αλλάξει τα πάντα μέσα σε μερικές μόνο μέρες και έχει φέρει την απόλυτη ανατροπή σε όλα! Οι παρανοϊκοί και άρρωστοι ψυχικά νεοταξίτες, έχουν περιέλθει σε τρομερά αδιέξοδα και για να ξεφύγουν, προκαλούν τον Γ’ΠΠ!

Ήρθε λοιπόν η Τελική Αναμέτρηση;

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος


Αυτό που ζεί η ανθρωπότητα εδώ και ένα σχεδόν μήνα, είναι πραγματικά ασύλληπτο σε μέγεθος. Δεν είναι απλά και μόνο ότι το ψέμμα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Αυτό το περιμέναμε, ούτως ή άλλως. Εδώ συμβαίνουν πραγματικά “Τα Ύστερα του Κόσμου”!

Η Ελληνική Επανάσταση του 21 , θεατές – αθέατες πλευρές και η «αναθεώρηση» της Ιστορίας

Μία συναρπαστική συζήτηση – αναμέτρηση με την Ιστορική γνώση και μνήμη.


Θεόδωρος Κολοκοτρώνης : Ο Εθνάρχης των Νεοελλήνων

Ιωάννης Καποδίστριας: Ο Θεμελιωτής του Σύγχρονου Ελληνικού Κράτους και η ανολοκλήρωτη Ανεξαρτησία που οδήγησε στην «υποτέλεια» σε Μεγάλες Δυνάμεις

Η σύνδεση 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης με τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΠΙΩΝ CAPTAGON ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;

Τα “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Έγραφα στις 17 Ιουλίου 2020 σε άρθρο μου:

Στις 6 Ιουλίου 2020 στην περιοχή του Τυχερού Έβρου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών (υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης), δυο Σύροι οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική Επικράτεια από την Τουρκία, μεταφέροντας σημαντική ποσότητα κατεργασμένου χασίς και ναρκωτικών χαπιών Captagon και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης! Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε αν αποκαλύφθηκε ο προμηθευτής αυτών των ναρκωτικών ουσιών, γιατί τα χάπια Captagon, είναι σίγουρο ότι προορίζονταν για παράνομους μετανάστες, που ενδεχομένως να έχουν κατά νου να προκαλέσουν επεισόδια και ταραχές στην ελληνική Επικράτεια! Άλλωστε τα Captagon, δεν ονομάζονται τυχαία και ως “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”! Η επήρεια χορηγίας των Captagon μπορεί να κρατήσει ξάγρυπνους για 48+ ώρες αυτούς στους οποίους θα χορηγηθούν αυτά τα ναρκωτικά χάπια!