MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

CNN: Από τρία διαφορετικά όπλα οι σφαίρες!

Από την εξέταση των ηχητικών ντοκουμέντων επιβεβαιώθηκε ότι ο ένοπλος βρισκόταν περίπου 120 μέτρα μακριά από τον Ντόναλντ Τραμπ
 
Η ηχητική ανάλυση την οποία δημοσιοποιεί το CNN, έδειξε ότι εξαπολύθηκαν πυρά κατά του Ν.Τραμπ κατά την απόπειρα δολοφονίας του από τρία διαφορετικά όπλα!
 

Τι δεν καταλαβαίνει η Αθήνα; Η Τουρκία ίδρυσε νέα Ταξιαρχία πεζοναυτών απέναντι από τη Ρόδο! Κωνσταντίνος Ζιαζιάς

Γράφει ο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ
 
Επίτιμος Α/ΓΕΣ
 
Πρόσφατα ,το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσε την συγκρότηση μιας ακομη  Ταξιαρχίας ΠΖΝ, με έδρα το Ακσάζ, έναντι της Ρόδου και με ευθύνη, όπως εκτιμάται , το νότιο Αιγαίο, αναβαθμίζοντας έτι περισσότερο τις επιχειρησιακές δυνατότητες των αμφιβίων δυνάμεων της Τουρκίας .
 
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν ήδη και την  1η Ταξιαρχία Πεζοναυτών με έδρα την Φώκαια της Σμύρνης  και  έχει ευθύνη το βόρειο Αιγαίο. Η έδρα τους, υποδηλώνει τον σαφή επιθετικό προσανατολισμό εναντίον των νησιών του Αιγαίου.