MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Έχουν αντιληφθεί την ευρωξιπασιά μας και μας χορεύουν όπως θέλουν.

Όποιος νομίζει ότι ολόκληρη Ευρωζώνη δεν μπορεί να δώσει κάποιες οικονομικές ανάσες στην Ελλάδα για να σταθεί στα πόδια της είναι μακριά νυχτωμένος. Το θέμα έχει να κάνει αποκλειστικά με πολιτικές σκοπιμότητες των ηγητόρων της Ευρωζώνης και κυρίως των Γερμανών. Εκεί ακριβώς είναι η ουσία. 

Την ώρα που η ΕΚΤ δίνει νέο ζεστό χρήμα 60 δις το μήνα σε όλα τα κράτη της Ευρωζώνης (πλην της Ελλάδας), από τα οποία η Ελλάδα δικαιούται 1,2 δις το μήνα, την ώρα που η Γαλλία πήρε την τρίτη κατά σειρά αναβολή για να μειώσει το έλλειμμά της, αντί να καταβάλει πρόστιμο δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ στην Ελλάδα δεν δίνεται ούτε μέρα αναβολή, αντιλαμβάνεται και ο πιο αφελής ότι οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί. Δεν θέλουν να συνέλθει η Ελλάδα. Μας φέρονται με αυτόν τον επιδεικτικά απαξιωτικό τρόπο για κάποιους πολιτικούς λόγους και δυστυχώς έχουν αντιληφθεί ότι εμείς (και κυρίως η ελληνική ελίτ) είμαστε ευρωξιπασμένοι και έτσι μας κάνουν ό,τι θέλουν.

Νέο ρεσιτάλ Ζουράρι: Οι Γερμαναράδες μας έπρηξαν τα μέζεα...

«Υπενθυμίζω ότι οι Γερμανοί μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις μιλώντας χθες στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις, δίνοντας το δικό του ιδιαίτερο στίγμα στη συζήτηση. 

Ο Κ. Ζουράρις είπε χαρακτηριστικά: «Τα κράτη έχουν συνέχεια. Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας, μας τα έχουν πρήξει». 

Ακυρώνουμε στα ελληνικά δικαστήρια τις Δανειακές Συμβάσεις. Ζητώ ΝΠΔΔ. Αγνοούμε την δουλική κυβέρνηση

Ακυρώνουμε εμείς στα ελληνικά δικαστήρια τις Δανειακές Συμβάσεις. Ζητώ ΝΠΔΔ. Αγνοούμε την δουλική κυβέρνηση

Οι Δύο Δανειακές Συμβάσεις του 2010, 2012 και η πρόσφατη παράτασή των από την Κυβέρνηση Σύριζα – Καμμένου, είναι ακυρώσιμη στα ελληνικά Δικαστήρια με αίτηση ακύρωσής της που πρέπει όμως να καταθέσει ένα ΝΠΔΔ, όπως Δικηγορικοί, Ιατρικοί Σύλλογοι, Δήμοι κλπ.

Με δεδομένου ότι η Κυβέρνηση απεδείχθη κατώτερη των κρισίμων Εθνικών Περιστάσεων των οποίων διέρχεται η Ελλάδα, καλά όλους τα δικαιούχα ΝΠΔΔ να καταθέσουν αίτηση ακύρωσης στα Πρωτοδικεία της Χώρας. Kαλώ ωσαύτως τον Νομικό Κόσμο της χώρας, Συνταγματολόγους κλπ. να συμμετάσχει.

Το σύστημα εξαπολύει νέα μεγάλη επίθεση κατά της Ελλάδας

Στόχος: Η λαϊκή αποδοχή της κυβέρνησης Τσίπρα

του system failure 

Το νέο «αφήγημα» από τα κυρίαρχα μίντια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι ότι η Ελληνική κυβέρνηση συνασπισμού με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει παραδοθεί πλήρως στις επιταγές των ευρωκρατών και της Γερμανικής ηγεσίας, πράγμα το οποίο είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Η προπαγάνδα είναι τόσο έντονη, που οι αξιωματούχοι της Ελληνικής κυβέρνησης δυσκολεύονται να διαψεύδουν κάθε φορά όλον αυτό τον βομβαρδισμό ψευδών ειδήσεων, διαστρεβλώσεων και ανακριβειών. 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ 

Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της Ευρωζώνης οι Γερμανοί αισθάνονται πιεσμένοι και οι κινήσεις στις οποίες προβαίνουν καταδεικνύουν πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας. 

Οι εμμονές του Βολφγκανγκ Σόιμπλε εναντίον του Βαρουφάκη και του Τσίπρα ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας και πολιτικού fair play. Παράλληλα κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την σκοπιμότητα των συνεχών αντιδράσεων του Βερολίνου σε όλες τις διαπραγματεύσεις, παρά το γεγονός ότι η υπόλοιπη Ευρώπη δεν είναι αρνητική στην εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης. 

Για πρώτη φορά μεταπολεμικά σκληρό διάβημα διαμαρτυρίας της Ελλάδας στη Γερμανία

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Για πρώτη φορά μεταπολεμικά η Ελλάδα προβαίνει σε σκληρό διάβημα προς το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών διαμαρτυρόμενη για τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη.

Με την ενέργεια αυτή η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φτάσει ακόμη και στα άκρα αν συνεχίσει το Βερολίνο να απειλεί, να εκβιάζει και να μιλάει απαξιωτικά σε βάρος των μελών της κυβέρνησης η οποία εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και αυτή τη στιγμή τυγχάνει της αποδοχής του 80% και πλέον της κοινής γνώμης όσον αφορά στις ενέργειές της στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Ντάισελμπλουμ "καρφώνει" Χαρδούβελη: "Ασχολήθηκε με προσωπικά συμφέροντα και όχι με τα προβλήματα της χώρας του"

ΕΤΣΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αποδομεί πλήρως τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και με αφορμή την υπόθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, που έστειλε εμβάσματα στο εξωτερικό με πολλαπλές τραπεζικές κινήσεις για να μην εντοπιστούν από την Τράπεζα της Ελλάδας, αναφέρει πως «ασχολήθηκε με προσωπικά συμφέροντα και άφησε στην άκρη τα προβλήματα της χώρας του».