MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Επίσημo: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τριπλή αύξηση στα διόδια

Η συνολικά αύξηση θα είναι 12% και θα γίνει σε δόσεις - Κατά 7,6% θα ανεβούν οι τιμές από την Πρωτοχρονιά
 
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες περί αύξησης της τιμής των διοδίων από το 2024, καθώς το ανακοίνωσε και επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, την Παρασκευή (1/12). 
 
Η αύξηση θα γίνει σε δόσεις και θα ανέλθει στο 12% το 2026 σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Πιο συγκεκριμένα, την Πρωτοχρονιά θα υπάρχει αύξηση 7,6% το 2024 θα είναι 2% το 2025 και 2% το 2026.
 

Το βατερλό Σκυλακάκη με το πράσινο τιμολόγιο - Η τιμή του φυσικού αερίου πέφτει ενώ στην Ελλάδα ανεβαίνει το κόστος ενέργειας

Η φόρμουλα του ΥΠΕΝ ανεβάζει την τιμή της KWh ενώ πέφτει η τιμή του φυσικού αερίου 
 
Σαν «πρόβατα επί σφαγή» οδηγούνται οι καταναλωτές και τα νοικοκυριά με τα νέα τιμολόγια ρεύματος εμπνεύσεως του υπουργού ΥΠΕΝ Θόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος να σημειωθεί διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το Πανεπιστήμιο του Citi του Λονδίνου όπως και μεταπτυχιακό δίπλωμα από την Βρετανική Εταιρεία Ερευνών Αγοράς (British Market Research Society) στην Έρευνα Αγοράς.