MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Κύρα Αδάμ : Τι συζητήθηκε στις διερευνητικές- Ποια τα οφέλη για τον Ερντογάν

Της Κύρας Αδάμ


ΟΙ αντιπροσωπείες; Ελλάδας και Τουρκίας, κατά την ολιγόωρη πρώτη συνάντηση τους στην Κωνσταντινούπολη, συμφώνησαν ότι το πρώτο θέμα συζήτησης τους θα είναι οι γραμμές βάσης με στόχο την κατάληξη σε κοινή συμφωνία καθορισμού τους.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς διπλωματικές πληροφορίες, συμφωνήθηκε, ότι οι συζητήσεις αυτές θα εξακολουθήσουν όλο το επόμενο διάστημα, με ορόσημο την Πρωτομαγιά του 2021, καθ’ υπόδειξη του Τούρκου Προέδρου.

Πύρινος Λόγιος : ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! Ποιοί θέλουν να ξεπουληθεί το Καστελλόριζο στους Τούρκους και γιατί; Το βρόμικο σχέδιο της Μέρκελ και του «Ψευτορωμαίϊκου»!

 
Αν κοιτάξει κανείς την λίστα των επιχορηγούντων το ΕΛΙΑΜΕΠ, θα διαπιστώσει πως είναι τόσοι πολλοί οι…χορηγοί, που και μόνο η ανάγνωση τους προκαλεί ερωτηματικά. Πολλά ερωτηματικά. Γιατί άραγε τόσος πολύς κόσμος …συνωστισμένος για ένα…ίδρυμα «κοινωφελούς συνεισφοράς», όπως αυτοαποκαλείται το ΕΛΙΑΜΕΠ, μιας…μικρής και περιορισμένου βεληνεκούς χώρας; Και το κυριότερο απ’ όλα: Γιατί η εθνική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας αντί να χαράσσεται με μακροχρόνιο βεληνεκές από ένα Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για παράδειγμα, να «μαγειρεύεται» μέσα σε ένα…επιχορηγούμενο από εκατοντάδες ξένους και ντόπιους οργανισμούς, όπως το εθνομηδενιστικό Open Society του Τζώρτζ Σόρος και μάλιστα με καθολική παραδοχή των περισσοτέρων αναλυτών ότι οι εισηγήσεις του είναι εντελώς επιζήμιες για το Έθνος;