MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Χωρίς τέλος η επέλαση του κορωνοϊού - Για πανδημία ετοιμάζονται οι κυβερνήσεις - Οι νεκροί 2.810, τα κρούσματα 82.592 - Πανικός στις ΗΠΑ

Μια σειρά από κράτη αναφέρουν καθημερινά κρούσματα του κορωνοϊού - Πλέον αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα

(upd7) Ολοένα και περισσότερες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο προετοιμάζονται και ανακοινώνουν έκτακτα μέτρα προκειμένου να είναι έτοιμες να διαχειριστούν το σενάριο, κατά το οποίο η σημερινή επιδημία του κορωνοϊού μετατραπεί σε πανδημία.

Την ίδια ώρα κερδοσκοπία βρίσκεται σε εξέλιξη για το πότε θα ανακαλυφθεί το εμβόλιο, ήδη hedge fund στοιχηματίζει ότι σε 10 εβδομάδες θα έχει βρεθεί το εμβόλιο για τον Covid 19.

H Codagenix και η Moderna είναι οι δύο πρώτες εταιρίες που ανακοίνωσαν ότι προετοιμάζουν εμβόλιο που θα δοκιμαστεί σε ζώα... αλλά θα απαιτηθούν εβδομάδες ίσως πάνω από 10 ώστε να σχηματιστεί μια ασφαλής άποψη.

To Ισραήλ υποστηρίζει ότι σε λίγες εβδομάδες θα μπορούσε να βρεθεί το εμβόλιο κατά του Covid 19

Τα ΜΑΤ έφυγαν σπάζοντας αυτοκίνητα και αποκαλώντας τους Χιώτες τουρκόσπορους

Με χουλιγκάνικη μέθοδο αποχώρησαν από τη Χίο στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχε στείλει η Κυβέρνηση τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία υπερδομής στην περιοχή του «17» στο Αίπος.

Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.
Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδησαν την περίφραξη του λιμένα και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους.

Θεόδωρος Καρυώτης : Το πλεονέκτημα- ματ της ΑΟΖ και ο πολιτικός «κορωνοιός» της

Ο «πατέρας» της Ελληνικής ΑΟΖ , Θεόδωρος Καρυώτης, με αφορμή την πολύτιμη γεωγραφικά και γεωπολιτικά θέση του συμπλέγματος νησιών στο Καστελόριζο, ανέλυσε γιατί η ΑΟΖ είναι το απόλυτο πλεονέκτημα της Ελλάδας, που εντελώς ανεξήγητα πλήττεται διαχρονικά από τον πολιτικό «κορωνοιό» της αδράνειας , που είναι ανεξήγητος και δυσερμήνευτος. 

Μεταναστευτικό: 17 ερωτήματα προς την κυβέρνηση

Φωτογραφία από το Politischios.gr

Γράφει ο Δημήτριος Τσαϊλάς

Μετά την επιχείρηση της Κυβέρνησης στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, μου δημιουργήθηκαν τα παρακάτω 17 ερωτήματα που θα της υπέβαλα προκειμένου να δικαιολογήσει την επέμβαση. Ελπίζω ακόμη και σήμερα να καθίσουν και να στοχαστούν αρμοδίως τις απαντήσεις, ώστε να αποφευχθούνκ στο μέλλον παρόμοια προβλήματα, για να μην πω Ήττες.