MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Παραδοχή Χ.Θεοχάρη: "O φόρος ακινήτων είναι ένας αριστερός (Σοβιετικός) φόρος"

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Και μέσα σε όλα είχαμε τον Χ.Θεοχάρη να παραδέχεται ότι η "δεξιά" κυβέρνηση Σαμαρά επέβαλε έναν "αριστερό" (σοβιετικό δηλαδή) φόρο ακινήτων!

Ο Χάρης Θεοχάρης υπερασπίστηκε τα όσα είπε περί «υποφορολόγησης» των Ελλήνων ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι, χαρακτηρίζοντας μάλιστα... αριστερό τον νέο φόρο ακινήτων.

Πρόταση- σοκ για τις συντάξεις από το ΔΝΤ

Περικοπές για όσους έχουν υψηλά περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα – Εντονες αντιδράσεις από το υπουργείο Εργασίας. 

Της Χριστίνας Κοψίνη

Θέμα νέας αναμόρφωσης του συνταξιοδοτικού φωτογραφίζοντας το σύστημα της Αυστραλίας ήγειρε χθες η ομάδα των συμβούλων της τεχνικής βοήθειας σε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. 

Επιστολή/Εξώδικο πολύτεκνου: «Ορίστε τα κλειδιά του σπιτιού μου. Θα σας στείλω και τα παιδιά μου»!

Αγαπητέ κύριε προϊστάμενε της ΔΟΥ Θεσσαλονίκης

Αγαπητέ κύριε Στουρνάρα,

Επιτρέψτε μου το θάρρος να απευθυνθώ σε σας αλλά, επειδή εσείς ευθύνεστε  για την κατάντια μου, θα ήθελα τουλάχιστον να σας κοινοποιήσω την κατάσταση μου. 
Δεν ελπίζω να μου βρείτε εσείς τη λύση αλλά θα ήθελα να σας βάλω έστω για ένα λεπτό στη δική μου θέση:...