MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Βαριά εκτεθειμένος ο Άρειος Πάγος μετά την κατακραυγή για τις υποκλοπές

Καθολική ομοβροντία από το σύνολο των ΜΜΕ - Οι ανακρίβειες Αδειλίνη για την υποχρέωση να δοθεί στην δημοσιότητα η ειδική αιτιολογία με την οποία ζητήθηκε η παρακολούθηση αρχηγών ενόπλων δυνάμεων, υπουργών, αρχηγών κομμάτων και εισαγγελέων από την ΕΥΠ
 
Δεν είναι η πρώτη φορά από την ημέρα, που ανέλαβε τα ηνία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη, που η Δικαιοσύνη βγαίνει βαριά τραυματισμένη από τους χειρισμούς της.
 

Προειδοποίηση «βόμβα» από Έλον Μασκ: «Αναπόφευκτος ο εμφύλιος πόλεμος στην Βρετανία»

To Ηνωμένο Βασίλειο οδηγείται στο χάος
 
«Ο εμφύλιος πόλεμος στην Βρετανία είναι αναπόφευκτος».
 
Με αυτή τη λακωνική ανάρτηση «βόμβα»   Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ σχολίασε τις βίαιες ταραχές που σαρώνουν ολόκληρη τη χώρα και που πυροδοτήθηκαν από την απεχθή δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών  με μαχαίρι στο Σάουθπορτ της Αγγλίας από ένα 17χρονο Αφρικανό. 
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, εξέφρασε ανησυχίες ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου.
 

«Κλιματική αλλαγή ή τρομολαγνεία»; Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

Γράφει ο
Κρεσέντσιο Σαντζίλιο
     Ελληνιστής   
 
Θέλουν με το ζόρι να μας φορτώσουν κλιματικές παραισθήσεις!
 
    Μια καλά οργανωμένη παγκόσμια σταυροφορία εν εξελίξει.
         Κυβερνήσεις, ΜΚΟ, ΜΜE και Συνέδρια στο κόλπο.
                                                  
   Όσο και να θέλουμε να είμαστε, ή να παριστάνουμε, τους ευκολόπιστους και αφελείς, μια ερώτηση δεν παύει να πλανάται μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των «κλιματικών παραισθήσεων» που επιχειρούν να διαδώσουν παντού με τον πιο επίμονο τρόπο: