MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Οι κυβερνήσεις παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν τη “μαζική ψύχωση διαμόρφωσης”(στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19) ως εργαλείο ελέγχου του πληθυσμού

ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN


Συντάχθηκε από τον Paul Joseph Watson μέσω του Summit News,

Οι ισχυρισμοί του Dr. Robert Malone σχετικά με την “ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης” στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19 υπογραμμίζονται από το γεγονός ότι οι αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχτηκαν ότι χρησιμοποίησαν “ολοκληρωτικές” μεθόδους “ελέγχου του νου” για να ενσταλάξουν φόβο στον πληθυσμό.

Στον Καναδά, ο στρατός παραδέχτηκε επίσης ότι ξεκίνησε εκστρατεία ψυχολογικών επιχειρήσεων εναντίον του ίδιου του λαού του, προκειμένου να τον χειραγωγήσει ώστε να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς και τις εντολές του COVID-19.

Δ.Γάκης: «Πόσο μπορείς να κοροϊδέψεις τον Έλληνα; - Τώρα είναι αργά και οι 20.000 νεκροί ζητούν δικαίωση»

«Πλέον έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται το ένα θέμα μετά το άλλο»


Αποκαλυπτικός ήταν ο χειρούργος και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, μιλώντας για τη διαχείριση της πανδημίας και αναφερόμενος σε δύο νέες δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.


Ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ μιλώντας στο «Focus FM» ανέφερε στοιχεία πρόσφατης δανέζικης μελέτης με τίτλο «Η δραστικότητα των εμβολίων κατά του ιού Sars Covid 2 με την Όμικρον και την Δέλτα μετάλλαξη, μετά από δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer και της Moderna».

Κώστας Γρίβας, Δεν μπορεί η Ελλάδα & η Ευρώπη να απορροφήσει τον πλεονάζοντα πληθυσμό του 3ου Κόσμου

Συνολικά οι πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να απορροφήσουν όλο των "πλεονάζοντα" πληθυσμό Ασίας και Αφρική δηλώνει ο καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων Κώστας Γρίβας. 
 
Η συζήτηση αυτή έχει ανοίξει στην Ευρώπη και είναι πρώτο θέμα στην προεκλογική περίοδο και των Γαλλικών Εκλογών όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video https://www.youtube.com/watch?v=OpiBs...
 
Οι απόψεις αυτές δεν είναι ακροδεξιές τονίζει ο καθηγητής μιας και μια χώρα σαν το Μπαγκλαντές, με έκταση σαν της Ελλάδας, έχει 170 εκατομμύρια πληθυσμό. Άρα πρακτικά θα μιλάμε για αντικατάσταση του πληθυσμού της Ευρώπης. 
 

Ο γκρίζος καρδινάλιος της Πολωνίας είναι σωστός: Η Γερμανία χτίζει πράγματι ένα τέταρτο Ράιχ

Ο αντιπρόεδρος της Πολωνίας Jaroslaw Kaczynski, ο οποίος λειτουργεί ως ο «γκρίζος καρδινάλιος» της χώρας του, κατηγόρησε τη Γερμανία πως δημιούργησε ένα Τέταρτο Ράιχ μέσω της ΕΕ σε πρόσφατη συνέντευξη που δόθηκε στη δημοσιότητα στα τέλη Δεκεμβρίου. Διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν στο Τρίτο Ράιχ της γενοκτονίας των Ναζί, αλλά μια αναφορά στο Πρώτο Ράιχ που υπονοήθηκε ότι ήταν η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ωστόσο, προειδοποίησε πως η Γερμανία προσπαθεί να επιβάλει ένα σύγχρονο σύστημα «δουλοπαροικίας» στους Πολωνούς, πράγμα που «θα σήμαινε ότι οι πολίτες μας θα ήταν φτωχότεροι σε λίγα χρόνια από ό,τι είναι τώρα» εάν δε σταματήσει.

Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΟΚ-ΝΤΑΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”!

Kωνσταντίνος Αρβανίτης

– Η Αυστραλία έχει εμβολιάσει το 80% του πληθυσμού της.
 
– Από αυτούς, το 77% είναι διπλο-εμβολιασμένο.
 
– Ενα 10% είναι και τρίπλο-εμβολιασμένο!
 
Επί πλέον έχει επιβάλει και ένα πολύ σκληρό λοκ-ντάουν, στρατιωτικού τύπου, στα όρια της παραφροσύνης, σαν να δέχονται εισβολή ξένης χώρας, με βιολογικά όπλα!