MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Κώστας Γρίβας, Δεν μπορεί η Ελλάδα & η Ευρώπη να απορροφήσει τον πλεονάζοντα πληθυσμό του 3ου Κόσμου

Συνολικά οι πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να απορροφήσουν όλο των "πλεονάζοντα" πληθυσμό Ασίας και Αφρική δηλώνει ο καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων Κώστας Γρίβας. 
 
Η συζήτηση αυτή έχει ανοίξει στην Ευρώπη και είναι πρώτο θέμα στην προεκλογική περίοδο και των Γαλλικών Εκλογών όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video https://www.youtube.com/watch?v=OpiBs...
 
Οι απόψεις αυτές δεν είναι ακροδεξιές τονίζει ο καθηγητής μιας και μια χώρα σαν το Μπαγκλαντές, με έκταση σαν της Ελλάδας, έχει 170 εκατομμύρια πληθυσμό. Άρα πρακτικά θα μιλάμε για αντικατάσταση του πληθυσμού της Ευρώπης. 
 
Παράλληλα ο καθηγητής μιλάει με σκεπτικισμό για το Πακιστάν, τονίζοντας ότι μικρές ομάδες και φυσικά όχι όλοι οι Πακιστανοί μπορούν να λειτουργήσουν αρνητικά σε μια ενδεχόμενη κρίση με την Τουρκία
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου