MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Οι κυβερνήσεις παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν τη “μαζική ψύχωση διαμόρφωσης”(στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19) ως εργαλείο ελέγχου του πληθυσμού

ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN


Συντάχθηκε από τον Paul Joseph Watson μέσω του Summit News,

Οι ισχυρισμοί του Dr. Robert Malone σχετικά με την “ψύχωση μαζικής διαμόρφωσης” στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19 υπογραμμίζονται από το γεγονός ότι οι αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχτηκαν ότι χρησιμοποίησαν “ολοκληρωτικές” μεθόδους “ελέγχου του νου” για να ενσταλάξουν φόβο στον πληθυσμό.

Στον Καναδά, ο στρατός παραδέχτηκε επίσης ότι ξεκίνησε εκστρατεία ψυχολογικών επιχειρήσεων εναντίον του ίδιου του λαού του, προκειμένου να τον χειραγωγήσει ώστε να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς και τις εντολές του COVID-19.

Κατά τη διάρκεια του ιογενούς podcast του με τον Joe Rogan, αφού απαγορεύτηκε από το Twitter, ο Malone εξήγησε πώς ο παγκόσμιος πληθυσμός χειραγωγείται ώστε να παραμένει σε μια συνεχή κατάσταση υστερικού άγχους μέσω της ψύχωσης μαζικού σχηματισμού.

“Τι στο καλό συνέβη στη Γερμανία στις δεκαετίες του ’20 και του ’30; Πολύ έξυπνος, πολύ μορφωμένος πληθυσμός, και τρελάθηκε εντελώς. Και πώς συνέβη αυτό;” αναρωτήθηκε ο Μαλόουν.

“Η απάντηση είναι η ψύχωση του μαζικού σχηματισμού”.


“Όταν έχεις μια κοινωνία που έχει αποσυνδεθεί μεταξύ της και έχει ελεύθερα αιωρούμενο άγχος με την έννοια ότι τα πράγματα δεν βγάζουν νόημα, δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε, και στη συνέχεια η προσοχή τους εστιάζεται από έναν ηγέτη ή μια σειρά γεγονότων σε ένα μικρό σημείο ακριβώς όπως η ύπνωση, κυριολεκτικά υπνωτίζονται και μπορούν να οδηγηθούν οπουδήποτε”, πρόσθεσε.
On Joe Rogan, Dr Robert Malone suggests we are living through a mass formation psychosis.

He explains how and why this could happen, and its effects.

He draws analogy to 1920s/30s Germany “they had a highly intelligent, highly educated population, and they went barking mad” pic.twitter.com/wZpfMsyEZZ

— Mythinformed MKE (@MythinformedMKE) January 1, 2022
“Και μια από τις πτυχές αυτού του φαινομένου είναι ότι οι άνθρωποι που αναγνωρίζουν ως ηγέτες τους, αυτοί που συνήθως έρχονται και λένε ότι έχετε αυτόν τον πόνο και μπορώ να σας τον λύσω. Εγώ και μόνο εγώ”, εξήγησε περαιτέρω ο Malone, “τότε θα ακολουθήσουν αυτό το άτομο. Δεν έχει σημασία αν τους είπε ψέματα ή οτιδήποτε άλλο. Τα δεδομένα είναι άσχετα”.

“Είχαμε όλες αυτές τις προϋποθέσεις. Αν θυμάστε πριν από το 2019 όλοι παραπονιόντουσαν, ο κόσμος δεν έχει νόημα και είμαστε όλοι απομονωμένοι μεταξύ μας”.
“Τότε συνέβη αυτό το πράγμα και όλοι επικεντρώθηκαν σε αυτό”, δήλωσε ο Μαλόουν, σημειώνοντας,

“Έτσι συμβαίνει η ψύχωση του μαζικού σχηματισμού και αυτό συνέβη εδώ”.
Η περίληψη του Malone για το πώς οι υγειονομικές αρχές εκμεταλλεύτηκαν την ενοποιητική απειλή της πανδημίας COVID-19 και υπερτόνισαν το νήμα της για να δημιουργήσουν μαζική υστερία, υποστηρίζεται από τις λεπτομέρειες που διέρρευσαν για το πώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου χειραγώγησε τον πληθυσμό της κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας.

Όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά η συγγραφέας και δημοσιογράφος Laura Dodsworth, επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο που εργάζονταν ως σύμβουλοι για την κυβέρνηση παραδέχτηκαν ότι χρησιμοποίησαν, όπως παραδέχονται τώρα, “ανήθικες” και “ολοκληρωτικές” μεθόδους για την ενστάλαξη του φόβου στον πληθυσμό προκειμένου να ελέγξουν τη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
“Use of fear to control behaviour in Covid pandemic was ‘totalitarian’, admit scientists”

⁦From ‘A State of Fear: how the UK government weaponised fear during the Covid-19 pandemic’ https://t.co/gD6HFUkQqW

— Laura Dodsworth (@BareReality) May 14, 2021
Η εφημερίδα London Telegraph ανέφερε τα σχόλια των μελών της Επιστημονικής Ομάδας για τη Συμπεριφορά στην Πανδημική Γρίπη (SPI-B), μιας υποεπιτροπής της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για τις Έκτακτες Ανάγκες (Sage), της κύριας επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας της κυβέρνησης.

Το δημοσίευμα παραθέτει μια ενημέρωση από τον Μάρτιο του 2020, όταν διατάχθηκε το πρώτο λουκέτο, η οποία ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αυξήσει δραστικά “το αντιληπτό επίπεδο προσωπικής απειλής” που θέτει ο ιός, επειδή “ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων εξακολουθεί να μην αισθάνεται επαρκώς προσωπικά απειλούμενος”.

Ένας επιστήμονας του SPI-B παραδέχεται ότι “Τον Μάρτιο [του 2020] η κυβέρνηση ανησυχούσε πολύ για τη συμμόρφωση και πίστευε ότι οι άνθρωποι δεν θα ήθελαν να κλειδωθούν. Υπήρχαν συζητήσεις σχετικά με τον φόβο που χρειαζόταν για να ενθαρρυνθεί η συμμόρφωση, και ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με το πώς να αυξηθεί ο φόβος”.

Ο ανώνυμος επιστήμονας προσθέτει ότι “ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιήσαμε τον φόβο είναι δυστοπικός”.

Ο επιστήμονας εξομολογήθηκε ακόμη ότι “Η χρήση του φόβου ήταν σίγουρα ηθικά αμφισβητήσιμη. Ήταν σαν ένα περίεργο πείραμα. Τελικά, γύρισε μπούμερανγκ επειδή οι άνθρωποι φοβήθηκαν πολύ”.

Ένας άλλος ξεχωριστός επιστήμονας της υποεπιτροπής ομολόγησε: “Θα μπορούσατε να αποκαλέσετε την ψυχολογία “έλεγχο του νου”. Αυτό κάνουμε… σαφώς προσπαθούμε να το κάνουμε με θετικό τρόπο, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί κακόβουλα στο παρελθόν”.

Ένας άλλος επιστήμονας προειδοποίησε ότι “πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τον αυταρχισμό που παρεισφρέει”, προσθέτοντας ότι “οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την πανδημία για να αρπάξουν την εξουσία και να προωθήσουν πράγματα που δεν θα συνέβαιναν διαφορετικά”.
🚨From the book by @BareReality:

🗣️"Clearly, using fear as a means of control is not ethical. Using fear smacks of totalitarianism. It’s not an ethical stance for any modern government." – SPI-B member

Story via @Telegraph,https://t.co/43oMh99H7e https://t.co/NcbxY0Gt2p

— Steve Baker MP FRSA (@SteveBakerHW) May 15, 2021
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας άλλος ερευνητής της ομάδας αναγνώρισε ότι “χωρίς εμβόλιο, η ψυχολογία είναι το κύριο όπλο σας”, προσθέτοντας ότι “η ψυχολογία είχε πραγματικά μια πολύ καλή επιδημία”.

Ακόμα ένας άλλος επιστήμονας της υποεπιτροπής δήλωσε ότι “έμειναν έκπληκτοι από την οπλοποίηση της συμπεριφορικής ψυχολογίας” κατά το τελευταίο έτος και προειδοποίησε ότι “οι ψυχολόγοι δεν φαίνεται να παρατήρησαν πότε σταμάτησε να είναι αλτρουιστική και έγινε χειραγωγική”.

“Έχουν υπερβολική δύναμη και αυτή τους μεθάει”, προειδοποίησε ακόμη ο επιστήμονας.

Εκτός από την αντίδραση της βρετανικής κυβέρνησης, αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο καναδικός στρατός ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ψυχολογικών επιχειρήσεων εναντίον των δικών του πολιτών τις πρώτες ημέρες της πανδημίας προκειμένου να ενισχύσει τα κυβερνητικά μηνύματα και να “αποτρέψει την πολιτική ανυπακοή”.
Mass Psychosis is a myth the same way military running clandestine propaganda campaigns against its citizens is public health. https://t.co/zeDThlGKJP

— Frank (@lastofthefranks) January 2, 2022
“Οι Καναδοί στρατιωτικοί ηγέτες είδαν την πανδημία ως μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τεχνικές προπαγάνδας σε ένα ανυποψίαστο κοινό”, ανέφερε η Ottawa Citizen.

Εν τω μεταξύ, μετά από τις πρώτες προσπάθειες να θάψει εντελώς τον όρο, η Google ρυθμίζει τώρα απελπισμένα τα αποτελέσματα αναζήτησης ώστε να επιστρέφει μόνο αρνητικά άρθρα σχετικά με την “ψύχωση μαζικού σχηματισμού” και τον Δρ Μαλόουν.

Ο σημερινός κορυφαίος σύνδεσμος αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google για την “ψύχωση μαζικού σχηματισμού” είναι ένα άρθρο του Forbes που ανακυκλώνει αμφίβολους ισχυρισμούς που ο Δρ Μαλόουν ήδη διέψευσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Rogan.

Πηγή : zerohedge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου