MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Δημοσιοποίηση των απόρρητων εγγράφων του εμβολίου της Pfizer από τον FDA Vol2: Αίτημα αποσιώπησης μέχρι το...2096!

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η υπόθεση της δημοσιοποίησης εγγράφων της Pfizer αναφορικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τα όσα παράλογα αποκαλύπτονται.


Το σημαντικότερο είναι ότι ο FDA ζήτησε να επιβληθεί εμπάργκο στην αποκάλυψη των φακέλων της Pfizer αρχικά μέχρι το 2076 και, εν συνεχεία μέχρι το… 2096

Ο οργανισμός «Public Health and Medical Professionals for Transparency – PHMPT [Επαγγελματίες της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη Διαφάνεια] κατέθεσε σχετικό αίτημα με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOIA), και η FDA αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να παραδώσει τα όλα τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών του ‘εμβολίου’ της Pfizer για την Covid, στα οποία στηρίχθηκε για να της χορηγήσει αρχικά «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις 12 Δεκεμβρίου 2020 και, εν συνεχεία «κανονικής» άδειας στις 23 Αυγούστου 2021.

Η Πολωνία λέει αυτό που δεν τόλμησε η Ελλάδα: Η Γερμανία μετέτρεψε την ΕΕ σε Τέταρτο Ράιχ

Reuters / Fabrizio Bensch
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Πολωνίας κατηγόρησε τη Γερμανία ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα Τέταρτο Ράιχ, υποστηρίζοντας ότι εκμεταλλεύεται την Ευρωπαϊκή Ένωση για να στερήσει την κυριαρχία από άλλα έθνη και να τα εξαναγκάσει σε μια σύγχρονη μορφή «δουλοπαροικίας».


Μιλώντας για την τρέχουσα αντιπαράθεση της Πολωνίας με την ΕΕ για μια συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη την Παρασκευή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Jarosław Kaczynski δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι ορισμένα κράτη «δεν είναι ενθουσιώδη με την προοπτική να χτιστεί ένα γερμανικό Τέταρτο Ράιχ στη βάση της ΕΕ», υποστηρίζοντας πως το Βερολίνο έχει καταχραστεί τους νομικούς μηχανισμούς του μπλοκ για να στερήσει τη χώρα του από το «δικαίωμά της στην αυτοδιάθεση».

Δεν θέλω να σας χαλάσω τα Χριστούγεννα, αλλά μπορεί να γίνει πόλεμος

Είναι λάθος να χαρακτηρίζεται η Ρωσία ως μία επεκτατική δύναμη που αποτελεί εδαφική απειλή για την Ευρώπη – ενώ ο στρατιωτικός εξοπλισμός της είναι μία εύλογη αντίδραση της, στην προσπάθεια του ΝΑΤΟ και των Η.Π.Α. να την περικυκλώσουν. Ενδεχομένως να επιδιώκουν την αλλαγή του καθεστώτος της Ρωσίας, όπως στην περίπτωση της Ουκρανίας με το γνωστό δυτικής έμπνευσης πραξικόπημα – το οποίο τελικά κόστισε πανάκριβα στη χώρα, με την απώλεια της Κριμαίας. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως η έξοδος από την πανδημία θα μας φέρει αντιμέτωπους με τα τεράστια προβλήματα που έχουν κρυφτεί πίσω της, όπως η υπερχρέωση των πάντων, οι φούσκες κοκ. – η επίλυση των οποίων απαιτεί είτε ένα νέο Bretton Woods, είτε θα οδηγήσει σε πόλεμο.


Νότια Αφρική: Πέθανε o ήρωας του αγώνα κατά του απαρτχάιντ, αρχιεπίσκοπος Desmond Tutu

Ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής εξέφρασε, εξ ονόματος όλων των Νοτιοαφρικανών, τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο, της κορυφαίας προσωπικότητας του αρχιεπισκόπου Tutu


Ο Νοτιοαφρικανός αγγλικανός αρχιεπίσκοπος Desmond Tutu, νομπελίστας Ειρήνης και ήρωας του αγώνα κατά του απαρτχάιντ, πέθανε σήμερα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου σε ηλικία 90 ετών, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Cyril Ramaphosa.
 
Ο πρόεδρος εξέφρασε «εξ ονόματος όλων των Νοτιοαφρικανών, τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο, σήμερα Κυριακή», της κορυφαίας αυτής προσωπικότητας της ιστορίας της Νότιας Αφρικής, με ανακοίνωσή του.
 
«Ο θάνατος του αρχιεπισκόπου επί τιμή Desmond Tutu είναι ένα νέο κεφάλαιο πένθους στον αποχαιρετισμό του έθνους μας σε μια γενιά εξαιρετικών Νοτιοαφρικανών, που μας κληροδότησαν μια απελευθερωμένη Νότια Αφρική», δήλωσε ο πρόεδρος.