MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Ο Πόλεμος στην Ουκρανία ως Παγκόσμιος Πολιτιστικός Πόλεμος – Γιώργος Ρωμανός

Ο Γιώργος Ρωμανός, Συγγραφέας, Αναλυτής και Ιστορικός Ερευνητής, εξηγεί πώς ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας δεν γίνεται μόνο με σφαίρες, οβίδες, πυραύλους. Είναι πόλεμος δύο πολιτισμών που μάχονται για την επικράτησή τους. Από τη μία η Δύση, που έχει παραδοθεί σε μια παρακμιακή διαδικασία αξιών, και από την άλλη η Ανατολή, που ακόμη συντηρεί έννοιες, όπως είναι αυτή του έθνους και της θρησκείας.
 

Κ.Μητσοτάκης 2021: «Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απολύτως ασφαλές» αλλά δεν υπάρχει αντίλογος – Οι νεκροί δε μιλάνε

«Είναι πολύ πιο πιθανό να τρακάρεις πηγαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο από το να πάθεις κάτι από το εμβόλιο» έλεγε...
 
Σε μία από τις πιο άτυχες δηλώσεις του κατά την πρωθυπουργική του θητεία ο Κ.Μητσοτάκης, το 2021, διαβεβαίωνε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του Covid-19 είναι απολύτως ασφαλές.
 
Από τότε το pronews.gr είχε προειδοποιήσει για το τι κάνει το εμβόλιο αυτό, όπως και τα άλλα εμβόλια της Pfizer και της Moderna και κατά δεύτερο λόγο της Johnson (γιατί το έκαναν πολύ λιγότεροι) αλλά τότε αντιμετώπιζαν όσους εξέφρασαν προβληματισμό για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του Covid-19 με αστυνομικά και εισαγγελικά μέτρα.
 

Αγωγές δισ. κατά των εταιρειών κατασκευής εμβολίων Covid-19: «Στο εδώλιο» AstraZeneca, Pfizer, Moderna & Johnson

Πόσοι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού καταγράφηκαν επίσημα στην ευρωπαϊκή υπηρεσία EudraVigilance
 
Μετά την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca φαίνεται πως έρχεται η σειρά των σκευασμάτων της Pfizer, της Moderna και της Johnson, να στοχοποιηθούν και να τεθούν υπό λεπτομερή διερεύνηση καθώς έχουν ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο αγωγές δισεκατομμυρίων κατά των συγκεκριμένων εταιρειών.
 
Και αυτό γιατί υπάρχουν εκατομμύρια θάνατοι και επιπλοκές που οφείλονται στα εμβόλια αυτά που υποτίθεται θα προστάτευαν από το Covid-19 και είναι πολύ πιθανόν να προκάλεσαν περισσότερα θύματα από όσα ο κορωνοϊός.
 

Α.Λινού: «Έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι γυναικών και 100 σοβαρές επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca»!

Πόσα περιστατικά όμως δεν έχουν καταγραφεί; - Άρχισαν οι αγωγές κατά του Δημοσίου από πολίτες
 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, αποκάλυψε ότι έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι γυναικών και πάνω από 100 σοβαρές επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca!
 
Σημειώνεται ότι ακόμα και ένας θάνατος ή μία σοβαρή παρενέργεια αρκεί για να αποσυρθεί ένα φαρμακευτικό σκεύασμα. 
 
Και όμως, κατά την διάρκεια της πανδημίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με το συγκεκριμένο εμβόλιο!