MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Μ.Καρυστιανού για έγκλημα Τεμπών: «Είναι δολοφόνοι και έκλεισαν τα σπίτια μας – Σε αυτό το έγκλημα συμμετείχε και ο πρωθυπουργός»

«Ήταν ένα έγκλημα με ποινικές ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση που πρέπει να αποδοθούν από τους αρμόδιους»
 
Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο σιδηροδρομικό έγκλημα, το πρωί της Πέμπτης (25/1) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενη στους υπεύθυνους αυτής της σφαγής είπε πως «μιλάμε για δολοφόνους που έκλεισαν τα σπίτια μας».
 

Το τέλος των ψευδαισθήσεων: Ο Τ.«Μπαϊντενόπουλος» έστειλε στο Κογκρέσο την έγκριση πώλησης και αναβάθμισης των F-16 της Τουρκίας

Μετά την επικύρωση εισδοχής της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ
 
Μία ημέρα μετά το πράσινο φως της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με επιστολή του στο Κογκρέσο ζητά να εγκριθεί η πώληση των μαχητικών F-16 στην Τουρκία.
 
Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για την επίσημη επιστολή που πρέπει να στείλει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο Κογκρέσο για να προχωρήσει η διαδικασία της πώλησης, αλλά μια επιστολή με την οποία προτρέπονται τα μέλη του σώματος. 
 

Η εξέγερση των Ευρωπαίων αγροτών εξαπλώνεται: Θέλουν να εξοντώσουν τα ζώα τους και να καταστρέψουν τις καλλιέργειές τους επειδή… ρυπαίνουν το περιβάλλον!

Σκληρές οι αντιδράσεις των Γάλλων αγροτών που φοβίζουν την κυβέρνηση
 
Οι αγρότες δε σταματούν τις κινητοποιήσεις καθώς όπως φαίνεται οι κυβερνήσεις με πρόσχημα την “κλιματική αλλαγή” οι κυβερνήσεις θέλουν να εξοντώσουν τα ζώα τους και να καταστρέψουν τις καλλιέργειές τους επειδή… ρυπαίνουν το περιβάλλον!
 
Ίσως είναι επιλογή να σταματήσουν να παράγουν και να είναι αυτόνομες οι κοινωνίες στα κράτη της ΕΕ ώστε όλοι να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των σούπερ-μάρκετ αλλά το “όχημα” όπως όλα δείχνουν είναι η… “πράσινη μετάβαση”.