MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ανατροπή στην επιδημία της «ευλογιάς των πιθήκων»: «Είναι παρενέργεια των εμβολίων COVID-19» λένε ιολόγοι

Τι αναφέρουν για την ασθένεια που έχει ανησυχήσει τον ΠΟΥ
 
Ανατροπή στην προέλευση και τις αιτίες της επιδημίας της «ευλογιάς των πιθήκων» δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αυτονάνοσο που προκαλείται από τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19.
 
Κορυφαίοι γιατροί σε όλο τον κόσμο προχωρούν για να εκθέσουν τον φόβο της ευλογιάς των πιθήκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ως κάλυψη για γνωστές παρενέργειες που συνδέονται με τα εμβόλια mRNA για τον COVID.
 

Τραγική η εικόνα της Κυβέρνησης – Eγκληματικά λάθη εντός και εκτός Ελλάδος, η ΝΔ με αρνητικά κεφάλαια 482 εκατ χρεοκόπησε

Είναι εντυπωσιακό… μια κυβέρνηση που δεν έχει πολιτικό αντίπαλο, δεν υπάρχει ουσιώδης αντιπολίτευση και παρ΄ όλα αυτά σέρνεται στον βούρκο της ανυποληψίας και ανικανότητας
 
Η εικόνα της ελληνικής κυβέρνησης σε πολλούς ποιοτικούς δημοσκοπικούς δείκτες είναι συνεχώς επιδεινούμενη.
 
Είναι εντυπωσιακό… μια κυβέρνηση που δεν έχει πολιτικό αντίπαλο, δεν υπάρχει ουσιώδης αντιπολίτευση και παρ΄ όλα αυτά σέρνεται στον βούρκο της ανυποληψίας και ανικανότητας.