MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

“Μήπως και τα Rafale τα πήραμε για την ασφάλεια του Μ.Φουρθιώτη”; Κ.Φράγκος-Διαξιφισμοί

Διαξιφισμοί

Του Κωνσταντίνου Φράγκου

Απρίλη μου ξανθέ και Μάη μυρωδάτε καρδιά μου πως ΤΟΥΣ αντέχεις…

Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας Τουρκίας


Συνελθόν υπό τον κ. Ερντογάν την 30η Μαρτίου 2021 (ΣΣ Καταμέτρησα περί τα 25 μέλη.. παρά πολλοί καρντάσηδες..) υιοθέτησε όλες τις αρπακτικές, επιθετικές και σουλτανικές θέσεις του Τούρκου Προέδρου. Όλα δικά τους, εδώ και τώρα.
 
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ κ. Ν. Δένδιας διαμαρτυρήθηκε στον ενταύθα Τούρκο Πρέσβη. Πληροφορηθείς το γεγονός ο Μέγας Βεζίρης δάκρυσε…
 
Έχουμε κι’ εμείς, απ’ εδώ, μονοπρόσωπο και μονομελές ΣΑ. Είναι ο κ. Θ. Ντόκος, απηχών τις θέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ. Δηλώνει (Νοεμ. 19): Ο κίνδυνος Ελληνοτουρκικής σύγκρουσης είναι αρκετά, περιορισμένος…(ΣΣ. Κοιμηθείτε ησύχως…)

Δρ. Γ.Ιωαννίδης: «Το lockdown έχει αρνητικές επιπτώσεις - Ενδείξεις πως υπάρχει πρόβλημα με τα εμβόλια της AstraZeneca»

Υπέρ του ανοίγματος της αγοράς ο καθηγητής Γ.Ιωαννίδης

Ο καθηγητής Παθολογίας, Επιδημιολογίας και Πληθυσμιακής Υγείας του πανεπιστημίου Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης, ήταν κατατοπιστικότατος σε ακόμη μία συνέντευξη του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το lockdown έχει «αρνητική επίπτωση» τόσο στην γενική υγεία του πληθυσμού, όσο και στο επιδημικό κύμα.

«Σε αυτό το στάδιο που είμαστε, βρισκόμαστε σε ένα ψηλό επίπεδο του επιδημικού κύματος, άρα πρέπει τα ωφέλιμα μέτρα να τα εφαρμόσουμε όσο πιο αποτελεσματικά, όπως μάσκες, αποστάσεις κλπ. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι μέτρα τύπου lockdown κάνουν καλό. Τα δεδομένα που έχουμε είναι ότι έχουν αρνητική επίπτωση και στη γενική υγεία αλλά και στο ίδιο το επιδημικό κύμα» επεσήμανε ο καθηγητής στο Mega.

Στρατιωτικός ιατρός καρδιολόγος Γ.Καρυστινός αποκαλύπτει: «Δόλος και απάτη πίσω από το COVID-business»!

“Υπάρχει σκοπούμενος δόλος και απάτη πίσω από το covidbusiness. Αυτό αναφέρει σε άρθρο του ο πρώην Επιμελητής Καρδιολογικής Κλινικής 251 Γ.Ν.Αεροπορίας, Γιώργος Καρυστινός και το αναλύει στο άρθρο κάτωθι:


Με το θέμα του covid έχει γίνει το εξής: Η συγκεκριμένη ομάδα ιών τύπου corona (ΔΕΝ είναι 1 ιός, αλλά ομάδα, κάτι σαν να λέμε αιλουροειδή) υπάρχουν στη γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια και προκαλούν λοιμώξεις αναπνευστικού. Κάθε χρόνο μεταλλάσσονται, αφού τα προηγούμενα στελέχη έχουν ήδη προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό πληθυσμού κι αν δεν μεταλλαχθούν ώστε να μπορούν να ξαναπροσβάλλουν, απλά θα εξαφανιστούν από τη γη γιατί ο γενικός πληθυσμός που έχει αναπτύξει αντισώματα δεν μπορεί να ξαναπροσβληθεί, ώστε να αναπαραχθεί ο ιός (δηλ πρακτικά η ετήσια μετάλλαξή τους είναι μέθοδος επιβίωσής τους).