MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

GoldSwitzerland: Πλέον, έχουμε φτάσει στο απροχώρητο – Πολύ σύντομα το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα καταρρεύσει

Σε ένα ψεύτικο σύστημα που βασίζεται σε ψεύτικες αξίες το ψέμα θεωρείται ουσιαστικό μέρος της πολιτικής επιβίωσης… 
 
Για κατάρρευση του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού συστήματος -και μάλιστα λίαν συντόμως- κάνει λόγο με πρόσφατη έκθεσή της η γνωστή επενδυτική εξ Ελβετίας επενδυτική εταιρεία Gold Switzerland...
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τoν οίκο, ο κόσμος λίαν συντόμως αναμένεται να γίνει μάρτυρας του τέλους ενός νομίσματος και, κυριότερα, ενός χρηματοπιστωτικού συστήματος, για το οποίο οι Κινέζοι είχαν από καιρό προβλέψει (ήδη από το 1971, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Nixon, έκλεισε το παράθυρο του χρυσού) πως θα καταρρεύσει.
 

Τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι κάτι τρέχει με την αποστρατιωτικοποίηση νησιών μας στο Αιγαίο

Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οποιονδήποτε επιχειρεί να θέσει έστω ερωτήματα για ενδεχόμενη αποστρατιωτικοποίηση νησιών με άλλοθι την Ουκρανία. Όποιος την αγνοεί δέχεται ιταμές επιθέσεις και κατηγορείται ότι δήθεν «προσφέρει καλές υπηρεσίες στους Τούρκους»!!! Ζήσαμε το απίθανο ένας διεθνολόγος να κάνει μαθήματα περί δήθεν εμπιστευτικών πληροφοριών στον Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.
 
Κατά την άποψη των κυβερνητικών παργόντων δεν είναι ζημιά για τη χώρα να γίνεται αποστρατιωτικοποίηση νησιών και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ενημέρωση της Βουλής και τελικά των πολιτών, αλλά είναι εθνική ζημιά η όποια προσπάθεια να διερευνηθεί το ζήτημα και να απαντηθούν ερωτήματα.