MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη! Η κυβέρνηση γνώριζε για το ξυλόλιο στα Τέμπη

Στα έγγραφα του Χημείου του Κράτους αναφέρονται όλες οι ουσίες που ταυτοποιήθηκαν
 
Νέα, συνταρακτικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι Αρχές είχαν διαπιστώσει την ύπαρξη ξυλόλιου στα δείγματα που είχαν ληφθεί από την εμπορική αμαξοστοιχία, αρκετές ημέρες μετά το έγκλημα στα Τέμπη.
 
Τα σχετικά έγγραφα υπάρχουν στην πρώτη έκθεση, η οποία που διενεργήθηκε από δύο πραγματογνώμονες κατ’ εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας. Η έρευνα ξεκίνησε στις Μαρτίου 2023 και παραδόθηκε τον Ιούνιο 2023.
 
Στα έγγραφα του Χημείου του Κράτους, όπου εστάλησαν τα δείγματα που ελήφθησαν, αναφέρονται όλες οι ουσίες που ταυτοποιήθηκαν, μεταξύ των οποίων και το ξυλόλιο. Όπως αναφέρεται στα έγγραφα που παρουσιάζει το Dnews, τα δείγματα ελήφθησαν από την Χημική Υπηρεσία Λάρισας στις 29/3/2023, έναν μήνα δηλαδή μετά το δυστύχημα, κάτι που σαφώς εγείρει ερωτηματικά για την τεράστια αργοπορία. 
 

Αποκάλυψη «βόμβα» από το Politico: Σκάνδαλο ύψους 2,5 δισ. ευρώ με κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Έρευνα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
 
Σε αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε το Politico που εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για άλλη μία φορά σχετικά με τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς όπως αναφέρει υπάρχει απάτη-μαμούθ ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Politico εκτός από την έφοδο που έκανε η ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού στους τρεις μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους και εταιρείες πληροφορικής, έρευνα διεξάγεται και από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO)!
 
Γίνεται τώρα κατανοητό γιατί η Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι εξαπέλυσε χθες σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την για διαφθορά.