MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Ο Τραμπ προειδοποιεί για κραχ της αγοράς και «μεγάλη ύφεση» τύπου 1929 αν δεν κερδίσει

Συγγραφέας Tom Ozimek vai The Epoch Times 
 
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προέβλεψε την Παρασκευή ότι εάν δεν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2024, η Αμερική θα υποστεί το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό κραχ στην ιστορία – ακολουθούμενο από ένα άλλο γεγονός τύπου Μεγάλης Ύφεσης.
 
Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε την παρατήρηση σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , στην οποία είπε ότι η οικονομία υπό τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν είναι σε «τρομερή» κατάσταση καθώς ο υψηλός πληθωρισμός έχει χτυπήσει τα αμερικανικά νοικοκυριά και έχει διαβρώσει την αγοραστική τους δύναμη.
 

Στα σκουπίδια ληγμένα αντιικά χάπια της Pfizer! – Οικονομική καταστροφή 2,2 δισεκ. δολαρίων για τα ευρωπαϊκά συστήματα υγείας!

Μετά τις χοντρές μπίζνες με τα εμβόλια των… χωματερών, άλλη μια «επιτυχία», με το Paxlovid αυτή τη φορά…
 
Αντιικά χάπια Paxlovid (κατά του κορωνοϊού) της Pfizer αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, τα οποία προμηθεύτηκε η Ευρώπη έχουν χαθεί, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Financial Times επικαλούμενοι δεδομένα υγείας.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αυστηροί έλεγχοι για το ποιος μπορεί να λάβει το φάρμακο, άφησαν εκατομμύρια δόσεις αχρησιμοποίητες πριν από την ημερομηνία λήξης τους, με αποτέλεσμα αυτές να καταλήξουν στα σκουπίδια!