MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έτσι υποδούλωσαν την πατρίδα μας, έτσι την λεηλατούν...

Tου Παναγιώτη Τραιανού
 
Κανένας δεν λέει την αλήθεια στο παγκόσμιο ακροατήριο. Δεν λέει ότι οι Έλληνες, ακόμα κι όταν δανείζονταν, το έκαναν, γιατί δεν τους έφταναν να επιβιώσουν σε μια αγορά, όπου δέσποζαν οι κλέφτες Γερμανοί. Δεν λέει ότι οι Έλληνες, ακόμα κι όταν δανείζονταν, το έκαναν, γιατί δεν είχαν μισθούς, εφόσον φρόντισε η Γερμανία να καταστρέψει το σύνολο της ελληνικής παραγωγής.

Η χώρα είναι υπό κατοχή. Κάντε κάτι τώρα...!

Η παραίνεση απευθύνεται προς τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης.

Η κατάσταση έχει πιά ξεφύγει από τα όρια, και εικόνες σαν κι αυτή της φωτογραφίας, ενδεχομένως με άλλα ρούχα και έγχρωμες, θα ξαναδούμε πολύ σύντομα...

Φτάνει πιά με τις διαμαρτυρίες μέσα στην Βουλή, και με τις ασκήσεις "επί χάρτου"!

 
Φτάνει με τους σχεδιασμούς τακτικής, με τις εξεταστικές επιτροπές, με τις επερωτήσεις και τις προτάσεις μομφής!



Οι εντιμότατοι αξιόπιστοι...

Φάρμακα, υποβρύχια, φόροι, πλειστηριασμοί – το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά.

Εν πρώτοις, τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν την κυβέρνηση Μέρκελ - Σαμαρά με ολίγην από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και 58 ( χωρίς να είναι σίγουρο πόσοι είναι σήμερα) έριξαν πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι είχαν: γαϊδουράγκαθα, καυτό λάδι, πίσσα, πέτρες και μια δήλωση της Προέδρου της ευρωομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και μέλους του Die Linke, κυρίας Τσίμερ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα ΜΜΕ, η κυρία Γκαμπριέλε Τσίμερ είπε ότι: «αν δεν κάνετε το μάθημά σας (σ.σ.: εσείς οι Έλληνες) και δεν εκπληρώσετε να προαπαιτούμενα, ο φτωχός Γερμανός δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη σας». Μόνον που η κυρία Τσίμερ ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο.


Ο Σόρος-μέτοχος της TEVA- πίσω από την τροπολογία για τα φάρμακα

Επένδυση-μαμούθ του πολυεκατομμυριούχου στον ισραηλινό κολοσσό φθηνών γενόσημων.

Ο κερδοσκόπος των αγορών, πολυεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, είναι γνωστό ότι κατά καιρούς φέρεται να εξαπολύει -μέσω hedgefunds των οποίων ηγείται- επιθέσεις εναντίον νομισμάτων ή οικονομιών, δημιουργώντας συνθήκες αποσταθεροποίησης, με σκοπό να του αποφέρουν τεράστια οικονομικά οφέλη.

Ποιοι Ελληνες μεγαλοκαταθέτες κρύβουν αμύθητα ποσά σε offshore!

Στο «φως» έρχονται τα ονόματα χιλιάδων κατόχων αμέτρητου πλούτου σε όλο τον κόσμο, καθώς διέρρευσαν από τον κλάδο των offshore τα στοιχεία των μεγαλοκαταθετών κυρίως από τον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. 

Ανάμεσα στους κατόχους των αμύθητων περιουσιών που αναφέρει η Guardian, βρίσκονται ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, η κόρη του δικτάτορα στις Φιλιππίνες και ο πρώην «άρχοντας» του real estate στο Λονδίνο, ο Αχιλλέας Καλλάκης.

Τι χειρότερο θα πάθουμε αν τους αντισταθούμε; ... μα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ

Μια φουχτα ανθρωπων επιβαλλουν τις αποφασεις τους πανω στις ζωες των 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!! με το προσχημα της δημοκρατικης εκλογης των απο τους ψηφοφορους και που αυτο τους δινει το δικαιωμα της εξουσιας επι των συμπολιτων τους...

Αυτη η φουχτα των εξουσιαστων μας λοιπον εχει κολλησει τους πωπους τους πανω στις καρεκλες του κουβερνου και καλοπερνωντας απο τα οφελη της εξουσιας ( μισθοι, δημοσιες σχεσεις, επιδοματα, γνωριμιες, κ.ο.κ.) αποφασιζουν και ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ απροσχηματιστα πλεον αυτα που ζητουν οι βαρβαροι εξωελληνες που διοικουν την πατριδα μας την αγαπημενη μας ΕΛΛΑΣ...

Στο... 1 τρις ευρώ θα φτάσει σύντομα το ελληνικό χρέος!

Τώρα πια οι περισσότεροι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι όλα αυτά (ΕΟΚ, ευρώ, Μνημόνια κτλ.) ήταν μία παγίδα θανάτου για τον ελληνισμό!

Η «Ευρώπη» όχι μόνο δεν έφερε ευτυχία και πρόοδο στην Ελλάδα, καθώς και στις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, αλλά αντίθετα επέτεινε τη δυστυχία τους, φτωχοποιώντας και καθιστώντας τους λαούς τους αθύρματα στα χέρια άδηλων και σκοτεινών πλανητικών δυνάμεων... Είναι ενδεικτικό της αρνητικής αυτής κατάστασης ότι σήμερα, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, η νεώτερη γενιά θα ζήσει χειρότερα από τη γενιά των γονιών της. Πού είναι λοιπόν η «πρόοδος» και η «ανάπτυξη» της ΕΕ; 

Ελεύθεροι Επαγγελματίες Πολιορκημένοι.

Toυ Θάνου Τζήμερου

Ο ορισμός του παράλογου. Το άκρο άωτο της ανηθικότητας: σε συλλαμβάνω για να σου αναβαθμίσω τη ζωή! Σου κατάσχω το σπίτι για να σε προστατέψω!

Έχουμε τρελαθεί εντελώς; Για ποιον λόγο ασφαλίζεται κάποιος; Για να έχει παροχές υγείας και σύνταξη, ε;