MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Robert Kiyosaki: Η κατάρρευση έχει αρχίσει και πραγματικά θα είναι καταστροφική - Μανιακός μαρξιστής ο Joe Biden

Άλλαξε το αφήγημα… 
 
Έπειτα από πολυάριθμες προειδοποιήσεις, διά των οποίων έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για επικείμενα κραχ, ο γνωστός επενδυτής και συγγραφέας οικονομικών βιβλίων Robert Kiyosaki επέλεξε να αλλάξει αφήγημα…

Σταμάτησε να προειδοποιεί… Πλέον δηλώνει πως το κραχ έχει αρχίσει, κατηγορώντας για αυτό τον «μανιακό μαρξιστή» πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden..
 
Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτησή του, δίνει μια σειρά από κανόνες που παίρνει κανείς να ακολουθεί για την αντιμετώπιση όσων θα βιώσει… οσονούπω.

Οι ανησυχίες των “ελίτ” για το έγκλημα της διασποράς αληθών ειδήσεων!

Έστω με ολιγοήμερη καθυστέρηση, να ευχηθούμε στους αναγνώστες καλό μήνα, αλλά και καλό κουράγιο! Από την Πρωτομαγιά, να μην το ξεχνάμε, έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας. Υπό το πρόσχημα του ελέγχου των μέσων και των διαδικασιών διασποράς ψευδών ειδήσεων, η λογοκρισία και η αυτολογοκρισία κάθε κριτικής φωνής που αμφισβητεί τις ολοκληρωτικές πρακτικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης, θα οδηγήσει κάθε έκφραση κοινωνικής αγανάκτησης για την κοινωνική και πολιτική παρακμή της κοινωνίας μας στην σιωπή.
 
Το φίμωμα, το καπάκωμα της κοινωνικής κατσαρόλας που “βράζει στο ζουμί της”, ενισχύεται άλλωστε από τις αυταρχικές δηλώσεις του ίδιου του Υπουργού Δικαιοσύνης: «όποιος εναντιώνεται στο κράτος ισοπεδώνεται». Δεν μας είπε ο Υπουργός τι ακριβώς συμβαίνει όταν ένα αυταρχικό και ασύδοτο κράτος τα βάζει με τους πολίτες του και τους αδικεί. Τους Έλληνες λόγου χάρη πολίτες, που σήμερα βιώνουν την υπαρξιακή τους κρίση όχι πια σαν “αετοί χωρίς φτερά”, αλλά ζαρωμένοι στον καναπέ τους, κουλουριασμένοι στη γωνιά τους σαν δαρμένα σκυλιά.