MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Δεν βγαίνουν τα κουκιά: Μόνο με συγκυβέρνηση των τριών δημιουργείται κυβέρνηση - ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ μαζί

( John.k - Μόνο με κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» όλων των κομμάτων, «πολιτικά ορθή», του «Συνταγματικού Τόξου» … και με 10.000 Αστυνομικούς (ΜΑΤ) , θα μπορέσουν οι ξένοι να επιβάλουν τα θέλω τους στους Έλληνες, πριν τους αντικαταστήσουν με τους παράνομους μετανάστες. Για το καλό τους...  ) 
 
Η Ελλάδα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, όσο και εάν το διαψεύδει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ακόμη και εάν τα αρκετά κόμματα της αντιπολίτευσης στηρίζουν (ανοιχτά ή κρυφά) την κυβερνητική πολιτική, οι πολίτες διαφωνούν κάθετα με την πολιτική της και το «τσουνάμι» που έρχεται αναμένεται να «χτυπήσει» ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση.

Η Ελλάδα ζει στο σκάνδαλο της μελέτης Σ.Τσιόδρα-Θ.Λύτρα, μια μελέτη που αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη. Η Ελληνική Λύση ζήτησε εκλογές, ο Π.Κουρουμπλής μίλησε για «δολοφόνους» εντός της Βουλής.
 

Κ. Γρίβας: Αναγκαιότητα για την Ελλάδα μια πολυμέτωπη εξωτερική πολιτική

Ο καθηγητής αναφέρεται στην σχέση της χώρας μας με το Ισραήλ αλλά και την ευκαιρία που υπάρχει για ανάπτυξη των σχέσεων με την Ινδία


Η χώρα μας πρέπει να έχει μια πολυμέτωπη εξωτερική πολιτική και λόγω της ρευστότητας της περιόδου που διανύουμε αλλά και λόγω της Γεωγραφικής της θέσης τονίζει ο καθηγητής Γεωστρατηγικής της σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας στα Parapolitika FM (Εκπομπή "Ο Εξαρχείων" 16/12/2021).

Ο καθηγητής αναφέρεται στην σχέση της χώρας μας με το Ισραήλ, στις σχέσεις που είχε παλιότερα η χώρα μας με το Ιράν και την Συρία, χώρες που οι σχέσεις πλέον έχουν διαταραχθεί αλλά και την ευκαιρία που υπάρχει για ανάπτυξη των σχέσεων με την Ινδία. Μια ευκαιρία που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ελληνική κυβέρνηση.
 

Το Μαξίμου αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ψευδόμενος ο Μητσοτάκης - Η κυβέρνηση ξεμένει από αφήγημα, αξιοπιστία και… συμμάχους

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση, χωρίς αφήγημα πλέον για την πανδημία


Τον έλεγχο της κυβέρνησης έχει χάσει ξεκάθαρα τις τελευταίες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από την δημοσίευση της έκθεσης Τσιόδρα-Λύτρα.
 
Παρόλο που ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας βγήκε να καλύψει πολιτικά τον Πρωθυπουργό επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που η Μίνα Γκάγκα, υφυπουργός Υγείας υποβάθμισε την έκθεση ως μη αντιπροσωπευτική και με κενά, θεωρείται αδύνατο και ανέφικτο ο κ. Μητσοτάκης που μιλάει καθημερινά με τον κ.Τσιόδρα και τα λοιπά επιτελικά στελέχη της υγείας να μην γνώριζε το περιεχόμενο της έκθεσης.
 
Οπότε, έχει πιαστεί ψευδόμενος και αυτό είναι κάτι το οποίο στηλιτεύουν ακόμα και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μέχρι και κεντρώα στελέχη.