MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Θέλουν να αποκρύψουν τις παρενέργειες των εμβολίων στην Ελλάδα; - Επιθέσεις σε όσους γιατρούς μιλούν για καταγραφή τους

Τι συμβαίνει με τη φαρμακοεπαγρύπνηση;


Η πρόσφατη ανάρτηση του καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, με την οποία υποστήριζε πως πρέπει να συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς είναι πιθανή παρενέργεια του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προκάλεσε την αντίδραση «ειδικών» και ΜΜΕ.

Η ανάρτηση του προκάλεσε σάλο, με τον καθηγητή να δέχεται επιθέσεις από παντού, δημοσιογράφοι και γιατροί τον έβαλαν στο στόχαστρο και χαρακτήρισαν «αντιεπιστημονικές» τις απόψεις του, ενώ μάλιστα ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως «γίνεται πάρτι αρνητών» με αυτά που λέει ο Δ.Κούβελας.

Μιχάλης Πατσίκας: Η κατάρρευση του αφηγήματος της ”Συμφωνίας των Πρεσπών”!

Το αφήγημα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα έβαζε ανάχωμα στην τουρκική διείσδυση στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στα Σκόπια το θυμάται κανείς ;


Λοιπόν το αφήγημα της δήθεν αποκόλλησης των Σκοπίων από το άρμα της Τουρκίας, κατέρρευσε.

Και κατέρρευσε παταγωδώς.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, λοιδορώντας τότε τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού, ότι παρασύρονται από αναχρονιστικούς συναισθηματισμούς και δεν μπορούν να αντιληφθούν την γεωπολιτική στρατηγική που ξεδιπλώνει ο Κοτζιάς και η παρέα του, δήλωνε ότι με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών θα απομάκρυνε από το άρμα της Τουρκίας τα Σκόπια.

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Νεκρός από κορονοϊό πλήρως εμβολιασμένος - Καταγγελία σοκ από νοσηλεύτρια

«Απειλούν ασθενείς με παρενέργειες να μην αναφέρουν πως έχουν εμβολιαστεί»


Τέταρτος επίσημος (σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί) θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στη χώρα μας, στη Ζάκυνθο αυτή τη φορά.

Κατέληξε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και ο τέταρτος ασθενής που έδινε μάχη με τον κορονοϊό, καθώς ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Πρόκειται για 77χρονο Ζακυνθινό ο οποίος εισήχθη στην κλινική covid του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου και διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, σύμφωνα με το ertnews.gr