MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Επίθεση αστυνομίας & παρακρατικών κατά ανεμβολίαστων στο Σύνταγμα - Σε 38 πόλεις της χώρας διαδηλώσεις

Στο Σύνταγμα αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους διαμαρτυρόμενους πολίτες


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα αλλά και σε 37 ακόμη πόλεις στην Ελλάδα, διαμαρτυρία υπέρ του ανθρώπινου δικαιώματος για την άρνηση έκχυσης φαρμακευτικών ουσιών στο σώμα των πολιτών παρά την θέλησή τους.


Όμως αστυνομικές δυνάμεις σε αρκετές πόλεις έχουν επιτεθεί τους διαδηλωτές, όπως στο Σύνταγμα που ρίχνουν καπνογόνα για να «σπάσει» η συγκέντρωση.

H αστυνομια επιτέθηκε τελείως αναίτια κατά των διαδηλωτών με ρίψεις νερού από «Αύρες», ενώ χρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν οι πολίτες από την πλατεία!
 

Έγγραφο: H Toυρκία έβαλε "χέρι" στις πυρηνικές βόμβες των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ - Παρείχε στο Πακιστάν πληροφορίες!

( John.k - Αλλά όλο αυτό θεωρείται φυσιολογική συμπεριφορά από την  φίλη σύμμαχο Τουρκία, για τις Η.Π.Α. οπότε όλα καλά ….. )
 
Εξέτασε η Τουρκία τις πυρηνικές βόμβες του Ιντσιρλίκ;

Έγγραφο των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτει πως η Τουρκία παρείχε πολύτιμη πυρηνική τεχνογνωσία στο Πακιστάν από το 1981!

Οι βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν πως η Τουρκία παρείχε το “Know-how” στο Πακιστάν από την εξέταση των αμερικανικών πυρηνικών όπλων που βρίσκονται στην Τουρκία.

Οι Βούλγαροι αναφέρουν πως η πηγή τους είναι Πακιστανός διπλωμάτης.

Το έγγραφο εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το συμβαίνει στις αμερικανικές βάσεις του Ιντσιρλίκ και του Κιουρετσίκ στην ΝΑ Τουρκία.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ nikosantoniadis.tv. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ.


“Χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατόπιν συνεννοήσεώς μου με τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, και δια ζώσης συνάντησης μαζί του, και με τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μήνυση για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με βασικά εγκλήματα, αυτά των άρθρων 299 και 322 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι για την με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας με δόλο.