MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ nikosantoniadis.tv. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ.


“Χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατόπιν συνεννοήσεώς μου με τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, και δια ζώσης συνάντησης μαζί του, και με τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μήνυση για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με βασικά εγκλήματα, αυτά των άρθρων 299 και 322 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι για την με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Δεδομένου ότι η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη δράση της. Η δράση αυτή συνιστά διαρκές έγκλημα και η αυτόφωρη διαδικασία, από την οποία ουδείς εκ των μηνυθέντων εξαιρείται (αυτόφωρο κακούργημα), δύναται να κινηθεί, και οι δράστες να συλληφθούν, ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονικούς περιορισμούς. 
 
Η μήνυση στρέφεται κατά των :

-Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού.

-Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας.

-Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

-Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου, εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον «νέο κορωνοϊό».

-Των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

-Των διοικητών των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των διευθυντών των κλινικών «Covid-19» των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των ιατρών και νοσηλευτών, εντός και εκτός των κλινικών Covid-19, των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

-Των μελών της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

-Των συνεργαζομένων με την εγκληματική οργάνωση εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ ειδικών επιστημόνων, πέραν των μελών των ανωτέρω επιτροπών.

-Βασιλείου Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

-Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

-Των διευθυνόντων τις Εισαγγελίες, στην τοπική αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

-Των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών.

-Των ιδιοκτητών, διευθυντικών στελεχών και δημοσιογράφων των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ Μ.Μ.Ε. Των υπευθύνων της Εταιρείας FACEBOOK, στην έδρα της στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και των συνεργατών τους στην Ελλάδα. Και των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), με την επωνυμία “ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”.

-ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
 
Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε από τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήρη Τσιόδρα.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ.

Το περιεχόμενο της μήνυσης, η οποία αριθμεί 4.311 σελίδες, αποδεικνύει την εφαρμογή από την εγκληματική οργάνωση πρωτοκόλλου θανάτου στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, που ως σκοπό είχε, και εξακολουθεί να έχει, την εξόντωση ασθενών, προκειμένου να ενισχύσει την παράλληλη εφαρμογή του πρωτοκόλλου της απάτης σε βάρος του συνόλου των πολιτών, η οποία επίσης αποδεικνύεται με τη μήνυση που κατατέθηκε.

Αμφότερα τα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν, προς τον σκοπό της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου της εγκληματικής οργάνωσης, ήτοι αυτού του μαζικού εμβολιασμού, προς τον τελικό σκοπό όλων, την μαζική δολοφονία μέρους του πληθυσμού, στο πλαίσιο παγκοσμίου σχεδίου μείωσής του.

Η απόδειξη της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου θα γίνει στις άμεσες επόμενες δύο κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ώρες. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει την πρώτη, υπό τη μορφή συμπληρωματικής μήνυσης, και θα κατατεθεί επίσης στη Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Θα ακολουθήσει δημοσίευση με λεπτομέρειες της κατάθεσης της μήνυσης και του περιεχομένου αυτής. Η ώρα να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων έφτασε.
 
ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ; Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.


Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς τελείωσε η πρώτη διαδρομή ,στην οποία ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν ΟΛΑ ΟΣΑ έπρεπε ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ,και πώς, με τι και πού αρχίζει η δεύτερη ;Και τι πρόκειται να γίνει από τώρα και μετά ;ΒΚαι πώς θα τελειώσουμε ,όχι μόνο με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου ,αλλά με το ίδιο το εμβόλιο ; Είστε ; Εντάξει. Γιατί και εγώ είμαι…

Υ.Γ.1. Λαμβάνω μηνύματα από εκπροσώπους ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ μέσα από ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Ακόμη και από ΙΔΙΩΤΙΚΑ. Δεν πάει ο νους σας τι γίνεται. Τους έχω εξηγήσει. Και περιμένουν. Να ενταχθούν. Στην ομάδα των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ειδικών. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,που ετοίμασαν το ΤΕΛΟΣ των εμβολίων. Στο ΑΡΜΑ αυτό της ΝΙΚΗΣ θα ανέβουν ΟΧΙ ΜΟΝΟ οι υγειονομικοί ,αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της χώρας.

Υ.Γ.2. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν δικαιωματικά και συμβολικά εδώ. Γιατί ΕΔΩ είναι η ΜΑΡΙΑΝΝΑ, χωρίς την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ στήριξη της οποίας, δεν θα είχα φτάσει ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ της πρώτης διαδρομής. Οι γραπτές ανακοινώσεις και οι live μεταδόσεις θα ανέβουν παντού. Και θα σταλούν ΠΑΝΤΟΥ. Η δράση, όμως, που αρχίζει στη δεύτερη διαδρομή, τα αποδεικτικά στοιχεία των χιλιάδων σελίδων της ΜΗΝΥΣΗΣ ,της ΠΡΩΤΗΣ ,και της ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ. Η μία ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Δημοσιευμένα και ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ, έγγραφα, καταγγελίες, φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα, μαρτυρίες και παρουσίες ανθρώπων που δεν πάει ο νους σας ποιοι είναι και ότι θα μιλήσουν ,θα γίνουν στο site του διαδικτυακού καναλιού, https://nikosantoniadis.tv/ ,το οποίο δυναμώνει και ενισχύεται.
 
ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.

ΤΩΡΑ απαιτείται η στήριξή σας, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ. Γιατί αν υπήρχε η ανάγκη αυτή όλο αυτό το διάστημα ,στη δεύτερη αυτή διαδρομή της ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ,θα γίνει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ…Υ.Γ.3. Νεκροψία στον Νίκο Σταύρου: Υγρό στον πνεύμονα.Βρισκόταν εκεί ,γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ. Αιτία θανάτου ,εν αναμονή εργαστηριακών και ιατρικού φακέλου:“Αδιευκρίνιστο”…Ξανά… Εδώ ο κόβιντ, εκεί ο κόβιντ, πού είναι ο κόβιντ…;

Ιατρικός φάκελος που θα αποδείξει ,ό,τι απέδειξε ο φάκελος του Γιώργου Βαρασιά στο Ρίο ,ό,τι απέδειξε ο φάκελος του πατρός Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους στη Λιβαδειά ,ό,τι απέδειξε ο φάκελος του Δημήτρη Κασσάρ στο “Γεννηματάς” ,ό,τι απέδειξε ο φάκελος του Κώστα Αβραμίδη στο Τζάνειο ,και τόσοι άλλοι…: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ… Ξανά και ξανά, και ξανά… Δολοφονίες που διαπράχθηκαν στα Νταχάου των δημοσίων νοσοκομείων ,για να “κλειδώσει” την ΑΠΑΤΗ. Και να εφαρμοστεί το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ,για τη ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Υ.Γ.4. Κάτι τελευταίο. Η συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ,είναι ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ.Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ μπορεί να εφαρμοστεί ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. Και από αυτήν ,ΔΕΝ εξαιρείται ΚΑΝΕΙΣ…Ετοιμαστείτε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου