MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Γρίβας Κ.: ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ. Κρίσιμες ώρες για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής στη Σχολή Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας, μίλησε στον 98.4 για τις κρίσιμες ώρες παγκόσμια για την ειρήνη και ασφάλεια, με επίκεντρο τις επιπτώσεις που θα είχε στην Ευρώπη, μία σύγκρουση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με την Ρωσία. Σημείωσε ότι η Ουκρανία μπορεί να διαλυθεί πλήρως από μία τέτοια σύγκρουση, κάτι που στο συνολικό παίγνιο των ΗΠΑ για την Ευρώπη, εμφανίζεται ως ήσσονος σημασίας , εφόσον καταφέρει να εγκλωβίσει την Ρωσία σε μια τέτοια κρίση, την ώρα που είναι εμφανές ότι η Ρωσία έχει συγκεκριμένα όρια τα οποία αν υπερβεί με υποχωρήσεις, ουσιαστικά δημιουργεί στον εαυτό της ζωτικά θέματα ασφάλειας. Κατά τον ίδιο η Ελλάδα, οφείλει να είναι εξαιρετικά προσεκτική και να μην ταυτιστεί με κανέναν παράγοντα της κρίσης, όταν μάλιστα οι κινήσεις των ΗΠΑ, την θέτουν στην αιχμή μίας τέτοιας εμπλοκής (02-02-2022).
 

ΒΑΡΥΣ θα πέσει ο ΠΕΛΕΚΥΣ! Δικηγόρος ανακοίνωσε «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» κατά των εμβολίων

Οι διεθνιστές θα δώσουν στυγνά όσους έβαλαν μπροστά! Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις…


Στο el.gr είχατε διαβάσει για απίστευτα ευρήματα μετά την έρευνα του γνωστού Γερμανού δικηγόρου Reiner Fullmich για την στοιχειοθέτηση της Δίκης, γνωστής ως Νυρεμβέργης 2.0, ενάντια σε όσους, όπως αναφέρει, ενορχήστρωσαν την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ίδιος ο Reiner Fullmich είναι ένας έμπειρος δικηγόρος, που ειδικεύεται παγκοσμίως, στη δίωξη επιχειρήσεων που διαπράττουν απάτες.

Πλέον επανέρχεται με νέο βίντεο, στο οποίο ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η ομάδα του θα ξεκινήσει μια δοκιμαστική άσκηση για να παρουσιάσει όλες τις μαρτυρίες ειδικών που αποδεικνύουν ότι η λεγόμενη πανδημία του Covid πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από ό,τι την έχουν παρουσιάσει τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί.