MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ομολογία Α.Λινού μέλος επιτροπής «ειδικών» για την απόφαση της καραντίνας: «Δεν είχαμε στοιχεία - Ντρέπομαι που το λέω»!

Έσπασε η «ομερτά» στην κυβέρνηση για τις εγκληματικές πολιτικές ευθύνες διαχείρισης της πανδημίας και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για τα λανθασμένα και παραποιημένα στοιχεία της πανδημίας σήμερα η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, που προαλείφεται και για υπουργός Υγείας στην θέση του Β.Κικίλια παρφαδέχθηκε ότι πηγαίνουν «στα τυφλά


Γιατί; Ιδού: «Μετράμε τα κρούσματα μόνο σε μία κοινωνικοοικονομική ομάδα. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Δεν με πείθει αν είχαν ή όχι προβλήματα στα ένα από τα δύο αρχεία στο ΕΟΔΥ

«Ψεύτικα» και «παραποιημένα» στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πανδημία προκαλούν ενδοκυβερνητική θύελλα!

Διαρκές "blame game" και στο τέλος... «Φταίνε οι πολίτες»!


Η ομολογία της καθηγήτριας Παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής των «ειδικών», Βάνας Παπαευαγγέλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για την αποτυχία του lockdown, αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα» των όσων αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ώρες για την παραποίηση των στοιχείων του ΕΟΔΥ για την πανδημία του κορωνοϊού.

«Το δεύτερο κύμα κράτησε πολύ περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε, άργησε να ανταποκριθεί το lockdown. Πρέπει να εξετάσουμε την πιθανότητα τα μέτρα να μην τηρήθηκαν στον βαθμό που θα θέλαμε», σημείωσε η καθηγήτρια, προκαλώντας οργή για την θέση της: Αντί να παραδεχθεί ότι τα έκαναν μπάχαλο, ότι δεν ήξεραν ούτε πόσα κρούσματα υπήρχαν πραγματικά, αντί να παραδεχθεί ότι η καραντίνα δεν προσέφερε τίποτα στην υγεία παρά την περαιτέρω καταστροφή της οικονομίας, ακριβώς γιατί οι καραντίνες έχει αποδειχθεί ότι στην καλύτερη περίπτωση απλώς καθυστερούν την εξέλιξη της πανδημίας και εν τέλει, θύματα και κρούσματα είναι τα ίδια, βγήκε να κατηγορήσει τους πολίτες ότι «Δεν τήρησαν τα μέτρα»!