MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα από τις αποφάσεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας;

Πώς η Γερμανία σπάει το απόστημα της Ποσοτικής Χαλάρωσης και ναρκοθετεί το πρόγραμμα Πανδημίας της τοξικής ΕΚΤ – Κινδυνεύουν τα ελληνικά ομόλογα; - Η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας ήταν σταθμός απέναντι στην ακραία χειραγώγηση της ΕΚΤ, απέναντι στις τοξικές, παράλογες αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ. 
 
Η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας ήταν απόφαση σταθμός στο προμελετημένο σχέδιο κατάργησης των ελεύθερων αγορών.

Γ. Τράγκας: Τα μέτρα Μητσοτάκη έριξαν στον καιάδα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ «φωτίζει» τις διασυνδέσεις του Μπιλ Γκέιτς με την παραγωγή φονικών εμβολίων και πανάκριβων φαρμάκων – Γιατί ο δισεκατομμυριούχος συνεχάρη το Μητσοτάκη και τους χορηγούμενους καθηγητές από τη GlaxoSmithKline 

Από χθες, μέσα σε ένα γενικό αλαλούμ αντιφατικών κυβερνητικών μέτρων, η ελληνική κοινωνία πήρε τις πρώτες ανάσες ελευθερίας. Όλο αυτό το φιάσκο που πέταξε στα βράχια την οικονομία μας, αρχίζει να γίνεται κατανοητό σε όλο τον πληθυσμό. 

Eπιτροπή ”Ελλάδα 2021” για Καποδίστρια: ”Ήταν δικτάτορας!”

John.k - Όταν τα ολοκληρωτικά συστήματα , και οι Τουρκο-Γερμανο φασίστες του πανγερμανισμού και παντουρκισμού , αυτοί που έχουν γενοκτονίες στην πρόσφατη ιστορία τους , τα κατακάθια της ιστορίας δηλαδή, κατηγορούν έναν δολοφονημένο από τα ξένα συμφέροντα Κυβερνήτη και πατριώτη… για δικτάτορα , τότε η Αλητεία έχει χτυπήσει κόκκινο… δεν υπάρχουν λόγια …. 

Απίστευτο και όμως αληθινό! 

Ολογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Ελλάδα 2021» αναπαράγει ένα απόσπασμα άρθρου του καθηγητή Αριστείδη Χατζή, προκαλώντας οργισμένη αντίδραση 

Μάλιστα, μεταξύ αυτών που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την ενόχλησή τους ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.