MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Μάζης: Καλύτερα να διαλυθεί η ΕΕ από το να εκβιάζεται από την Τουρκία

Ποιες υποχρεώσεις ανέλαβε η Τουρκία και πήρε 3.5 δισ. €;


Θα σταματήσουν οι “ναυμαχίες” Frontex με λαθροδιακινητές (;) στο Αιγαίο. Τι θα γίνει με τα περίπου 1500 άτομα που έχει απορριφθεί η αίτηση ασύλου από την Ελλάδα αλλά η Τουρκία δεν δέχεται να επιστρέψουν πίσω; Στο θέμα της Λιβύης Τουρκία και Γερμανία έχουν κοινά συμφέροντα.

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής, Ιωάννης Μάζης στην εκπομπή του Γιώργου Χουδαλάκη στον Real FM.
 

Εξωφρενικές δηλώσεις Ν.Αναστασιάδη: «Οι ανεμβολίαστοι να φορούν ειδικό ”βραχιολάκι” για να μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε»

( John.k - Εμείς θα προτείναμε στον κ. Αναστασιάδη οι μη εμβολιασμένοι να φοράνε, το Άστρο του Δαβίδ, έτσι για να θυμηθούμε και κάποιες στιγμές από το παρελθόν…… Επίσης όσοι διαμαρτύρονται , καλό είναι να περιοριστούν σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις , φρουρούμενες ….. Δημοκρατικά πάντα όμως
και ωραία …. Με σεβασμό  την συνθήκη της Γενεύης , στα Ανθρώπινα Δικαιώματα,  στην Συνθήκη του Ελσίνκι, στην συνθήκη Οβιέδο, στο Κοινοτικό Δίκαιο και στο Σύνταγμα …..  )

Έρχονται «δεσμά» για τους ανεμβολίαστους

Εξωφρενικές δηλώσεις από τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, όπου δήλωσε χθες πως η κυβέρνηση πρόκειται να σκεφτεί το ενδεχόμενο να υποχρεωθούν να φορούν ειδικό «βραχιόλι» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για να καταστεί πιο εύκολος ο έλεγχος.


Το θεμελιώδες οπλικό σύστημα είναι η εγχώρια εθνική στρατιωτική σκέψη

Καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Γρίβας, αναπληρωτής καθηγητής γεωπολιτικής στη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων. 
 
Δεν χρειαζόμαστε μόνο εξοπλισμούς αλλά και νέους τρόπους σκέψεις και προώθηση ευρύτερης στρατηγικής ώστε οι εξοπλισμοί να γίνονται στην Ελλάδα και να αναπτυχθεί η οικονομία της. 
 
Για ποια συμφέροντα δουλεύει η ελληνική κυβέρνηση;
 

Ενημέρωση σχετικά με τις νομικές διαδικασίες κατά του CDC, του ΠΟΥ και της Ομάδας Davos

Δρ Reiner Fuellmich

Ο Δρ Reiner Fuellmich είναι ο δημόσιος ηγήτωρ μιας διεθνούς ομάδας που αποτελείται από εκατοντάδες δικηγόρους και ιατρικούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες κατά του CDC, του ΠΟΥ και της Ομάδας Davos για διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Το πρωτόκολλο για τη δοκιμή PCR που δόθηκε από τον ΠΟΥ και το CDC ήταν εν γνώσει τους σε ένα επίπεδο που εγγυάται 100% ψευδώς θετικά ή ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει λοιπόν πανδημία.

Αυτό έχει να κάνει με το να κάνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Η διαφωνία τους ήταν ότι υποβάλλονται τουλάχιστον σε παράνομο πείραμα. Και στη χειρότερη, σε μία παγκόσμια γενοκτονία.

Στις τρεις πιο υπερχρεωμένες χώρες του κόσμου η Ελλάδα

Του Μιχάλη Ψύλου


από την εφημερίδα Δημοκρατία


Χρυσό μετάλλιο στην Ευρώπη, χάλκινο στον υπόλοιπο Πλανήτη, για την Ελλάδα! Όχι για κάποιο άθλημα που μας έκανε υπερήφανους, αλλά δυστυχώς στο Δημόσιο χρέος! Μόλις τρεις χώρες στον κόσμο έχουν χρέος πάνω από το 200% του ΑΕΠ: Και η Ελλάδα έχει τον τρίτο υψηλότερο δείκτη χρέους ως προς το ΑΕΠ , στον κόσμο. Με 210% , η χώρα μας βρίσκεται μια ανάσα πίσω από το …Σουδάν (212%) και φυσικά πολύ πίσω από την πρωταθλήτρια Ιαπωνία (257%). Οσο για την Ευρώπη; Είμαστε …απλησίαστα, πρώτοι. Δεύτερη και «καταϊδρωμένη ,ακολουθεί η Ιταλία με μόλις 157% του ΑΕΠ.

Η Ελλάδα “καταργεί” το Sputnik – Η κουβέντα της Μέρκελ είναι διαταγή…

Αν και η Ελλάδα αντιστάθηκε κατ΄αρχήν στον γαλλογερμανικό άξονα που ήθελε “εκτός” ΕΕ τους Ρώσους τουρίστες που έχουν εμβολιασθεί “απλώς” με το Sputnik, τελικά υποχωρήσαμε και η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμένοι Ρώσοι, θα υποβάλλονται σε τεστ στην Ελλάδα, παρότι θα ειναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους αρνητική βεβαίωση τεστ PCR ή rapid test.


Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να διασκεδάσει εν πρώτοις τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, αλλά τελικά φαίνεται πως αναγκάσθηκε να αυστηροποιήσει την είσοδο των Ρώσων, καθώς η Μέρκελ, όταν ρωτήθηκε για το Sputnik και την Ελλάδα έφτασε στο σημείο να πει σαν καθηγητής που μαλώνει μαθητές «ελπίζω να ρυθμίστηκε το θέμα πλήρως και να μη χρειαστεί να επανέλθουμε».