MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Πέθανε μετά τον εμβολιασμό της 48χρονη νοσηλεύτρια - Το έκανε για να μην χάσει την δουλειά της κι έχασε την ζωή της

( John.k - Φυσικά για τον θάνατο της, ηθικός αυτουργός είναι η κ. Ματίνα Παγώνη , ο κ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, π Νίκος Ευαγγελάτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι πολλοί, οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στο μέλλον.)


Η ίδια δεν ήθελε να εμβολιαστεί

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 48 ετών η διασώστης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ελένη Μάργαρη μετά τον αναγκαστικό εμβολιασμό της για να μην χάσει την δουλειά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κ.Αρβαβλιτης, αλλά και με όσα μαρτυρούν οι οικείοι της, η 48χρονη είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού λίγες ώρες πριν πεθάνει!

ΓΑΚΗΣ : ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ…

Δημήτριος Γάκης
 
#Κάποιοι κλαίγανε για την Ινδία… Θυμάστε τι έλεγα; Ποιός δικαιώνεται, λοιπόν; 
 
#Ποιος δικαιώνεται όταν έλεγα ότι η Σουηδία ακολούθησε την σωστή, επιδημιολογική τακτική; Θυμάστε τι λυσσασμένες επιθέσεις δεχόμουνα; (Γιατί ήξεραν ότι είχα δίκιο…) 
 
#Δείτε την πρωταθλήτρια χώρα των εμβολιασμών με το mRNA εμβόλιο , το Ισραήλ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ… 

#Αυτό θα πει… ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΕΕΕΕ;;;; 

#Και εσείς τολμάτε να θέττετε σε ΑΡΓΙΑ τους Υγειονομικούς; 

Η πανδημία… των εμβολιασμένων – Malone (εφευρέτης mRNA): Τα εμβόλια Voodoo προκαλούν μεταλλάξεις, ανήθικες οι εντολές

Robert Malone: Η υποχρεωτικότητα στα εμβόλια είναι πράξη ανήθικη και ανέφικτη


Από την πανδημία του Covid 19… που κατέστη παγκόσμιο πρόβλημα, φθάσαμε στην πανδημία των ανεμβολίαστων ένας χαρακτηρισμός που προσπαθεί να στιγματίσει τους ανεμβολίαστους. 
 
Όμως δεν σταματάμε εδώ… υπάρχει και ένα τρίτο κύμα πανδημίας των εμβολιασμένων, μετά την αποκάλυψη σοκ του επικεφαλής διαχείρισης του covid 19 του Ισραήλ ότι μετά την 3η δόση εμβολίων, θα έρθει και η 4η δόση.
 
Βιώνουμε την πανδημία των εμβολιασμένων ή κατά το ορθότερο την πανδημία των εμβολίων, όπου όλος ο κόσμος φοβισμένος ακολουθεί και αποδέχεται εντολές και υποχρεωτικότητες και δεν έχει σκεφθεί… τι δεν πάει καλά σε όλο αυτό το νέο σαθρό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί; 
 

Η μεταναστευτική κρίση

Δεν είναι λογικές οι θέσεις των αριστερών κομμάτων, στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης – αφού λειτουργεί υπέρ των ελίτ και εις βάρος των μισθών των εργαζομένων. Εκτός αυτού, δημιουργεί πολυπολιτισμικές, εύκολα ελεγχόμενες κοινωνίες από τις ελίτ – οπότε είναι ξανά εις βάρος των εργαζομένων. Προφανώς η αιτία της στάσης τους, την οποία έχουν μάθει να εκμεταλλεύονται οι ελίτ, είναι ο διεθνισμός – χωρίς να καταλαβαίνουν πως η εποχή έχει αλλάξει, ότι η παγκοσμιοποίηση είναι ανεξέλεγκτη και πως λειτουργεί επίσης προς όφελος των ελίτ. Όσον αφορά βέβαια την ελληνική κυβέρνηση, η αιτία της στάσης της είναι το ότι, ακολουθεί πειθήνια τις εντολές της Γερμανίας που θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ανάχωμα και αποθήκη μεταναστών – έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η ίδια. Το γεγονός αυτό είναι προφανώς εν γνώσει της, αλλά δεν μπορεί να το αποφύγει – αφού είναι ένα από τα ανταλλάγματα που της ζητάει η Γερμανία, για τα νέα δάνεια 41 δις € που πήρε και σπατάλησε αλόγιστα μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Τα άλλα ανταλλάγματα θα είναι δυστυχώς πολύ πιο επώδυνα – όπως η προβλεπόμενη διχοτόμηση του Αιγαίου, καθώς επίσης οι υποχωρήσεις στην Κύπρο, στη Θράκη κοκ., στα πλαίσια της εξυπηρέτησης της συμμάχου της Τουρκίας.