MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Οργή κατά του πρωθυπουργού αλλά και κατά του Τσίπρα...

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


Έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα τα αισχρά προεκλογικά ψεύδη των πολιτικών αρχηγών και τα οποία σερβίρουν στον ελληνικό λαό προκειμένου να του υφαρπάξουν την ψήφο και στη συνέχεια εφαρμόζουν στην πράξη τα ακριβώς αντίθετα. Που δυστυχώς όμως επηρεάζουν στο έπακρο την ζωή των πολιτών αυτής της χώρας. Που τους ανατρέπουν τα όνειρα μιας ζωής, που τους εξανεμίζουν τους κόπους τους, που τους καταστρέφουν ολοσχερώς και που στη συνέχεια τους αφήνουν μόνους τους για να αντιμετωπίσουν την κακή τους μοίρα, την κακή τους πολιτική επιλογή.

Ψεύτης ή ανήμπορος να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του;


Γι΄ αυτό ας βρεθούμε νοερά στον Δεκέμβριο του 2017 και ας ακούσουμε, ας διαβάσουμε εν προκειμένω, τι ακριβώς έλεγε σε κομματικό ανώτατο ακροατήριο ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:

Δημήτρης Κούβελας: “Έχουμε 10% αύξηση κάθε τύπου θνησιμότητας. Η πολιτική διαχείριση ευθύνεται 100% γι αυτούς τους θανάτους”

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Κώστα Τουτσίδη μίλησε σήμερα ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.


Αναφέρθηκε στη λεγόμενη “κίτρινη κάρτα”, λέγοντας ότι μέσω αυτής “είμαστε σε θέση να ελέγξουμε και τη μη δραστικότητα (…) και τις ανεπιθύμητες ενέργειες” (σ.σ. των εμβολίων).

Επίσης, όπως σημείωσε ο κ. Κούβελας, “…Έχουμε μία πέραν του 10% αύξηση κάθε τύπου θνησιμότητας. (…) Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι από τα εμβόλια, από την παραμέληση των άλλων περιστατικών, από τα κλεισίματα των νοσοκομείων, από το ότι πήραν τους αγροτικούς γιατρούς από τα περιφερειακά ιατρεία και έχει μείνει ο κόσμος χωρίς φάρμακα, από την φτωχοποίηση του πληθυσμού (…)”.

Κόλαφος στην υποχρεωτικότητα οι εκθέσεις του ΕΜΑ για τα εμβόλια … ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ….

…. ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


Χωρίς πλήρη και οριστική έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), αλλά μόνο «υπό όρους» και χωρίς να απαντώνται πειστικά τα εύλογα ερωτήματα των πολιτών για την ασφάλεια τους, χορηγούνται τα εμβόλια κατά του Covid-19 στους Έλληνες και στους υπόλοιπους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό αποκαλύπτουν ξεκάθαρα τα επίσημα επικαιροποιημένα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΜΑ και αφορούν τα τέσσερα εμβόλια που έχουν χορηγηθεί στους Ευρωπαίους πολίτες από την αρχή του 2021 μέχρι σήμερα. Όποιος διαβάσει το κείμενο για κάθε εμβόλιο ξεχωριστά θα διαπιστώσει ότι οι κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρείες ουσιαστικά γνωρίζουν ελάχιστα τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την ασφάλεια του σκευάσματος τους.