MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Αναρχικοί κατά αντιεμβολιαστών: ''Δεν σας κάνει επαναστάτες ο κίνδυνος μόλυνσης του συντρόφου σας''

( John.k - είπαν οι "αναρχικοί" και πήραν το μέρος της κυβέρνησης και των ΜΑΤ. Όλοι πια γνωρίζουν πως πρόκειται για ομάδες πρακτόρων ξένων κρατών (Αγγλία , Γερμανία , Τουρκία ), ανθρώπων της ΕΥΠ και της αστυνομίας, που δουλειά τους είναι η υπονόμευση κάθε αντίδρασης των πολιτών, που πάει κόντρα στην κυβέρνηση. 
 
Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, είναι εξαφανισμένοι όταν πρόκειται για το συμφέρον των πολιτών , και είναι παρών όταν η κυβέρνηση θέλει να περάσει αντισυνταγματικά/αντιλαϊκά μέτρα, και ο κόσμος διαμαρτύρεται ώστε να διαλύσουν με επεισόδια τις διαμαρτυρίες. 
 
Κοντολογίς είναι απατεώνες και εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης και των ξένων πατρόνων τους. )

Θεωρούν δικό τους προνόμιο την επανάσταση! - "Είμαστε κατά του κράτους, αλλά όχι κατά των συνανθρώπων μας" διατείνονται

Την πλέον αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή επίθεση αναρχικών κατά αντιεμβολιαστών στην Αθήνα κατά το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε.

Νότης Μαριάς: Στις βιομηχανίες του ευρωπαϊκού Βορρά και στους Έλληνες κι Ισπανούς μεγαλοεργολάβους τα 12 πρώτα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης ύψους 1,42 δις ευρώ

Ιδού τα 12 πρώτα ελληνικά έργα που εντάχθηκαν για υλοποίηση στο Ταμείο Ανάκαμψης


Όλα τα λεφτά στις βιομηχανίες του ευρωπαϊκού Βορρά και στους Έλληνες και Ισπανούς μεγαλοεργολάβους

Τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ για αγορά μηχανολογικού και τεχνολογικού εξοπλισμού και λογισμικού

Διόδια στον Ε65 παρά τα 480 εκατ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης

«Κόλαφος» για την ελληνική Δικαιοσύνη η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Τι αναφέρει για διαφθορά, δημοσιογράφους, απονομή

Χαστούκι για την Ελλάδα η έκθεση της ΕΕ για το σύστημα δικαιοσύνης - «Σήριαλ».... κατ 'επανάληψη

Της Ελένης Τσιάβο

Σοβαρές ενστάσεις
διατυπώνονται εκ νέου για το ελληνικό σύστημα Δικαιοσύνης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κρούει για ακόμη μια φορά το «καμπανάκι» στη χώρα μας.

Πιο αναλυτικά, σημεία αιχμής αποτελούν ο βαθμός ανεξαρτησίας της, ο τρόπος επιλογής των ηγεσιών των Ανώτατων Δικαστηρίων και η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης. 

“Η πολιτική κατευνασμού θα μας οδηγήσει σε πόλεμο”- Δρ Γιώργος Φίλης

Ο Δρ. Γιώργος Φίλης PhD Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Αναλυτής Διεθνών Ζητημάτων και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Σχολή Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) μίλησε στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, χαρακτηρίζοντας μέγιστη πρόκληση κατά της Ελλάδας, όσα είπε και έκανε ο Ερντογάν στην Κύπρο. 
 
Υποστήριξε ότι έχουμε αφήσει ανυπεράσπιστη την Κύπρο…Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο από την ισχύ, όπως με την Λιβύη που δεν μπορεί να κάνει κάτι…

Μεταξύ άλλων υποστήριξε: